Γιούχτας: Συγκέντρωση και πίστη, το μήνυμα Πίτσου και παικτών

Ποδόσφαιρο
Γιούχτας: Συγκέντρωση και πίστη, το μήνυμα Πίτσου και παικτών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τον ΑΟΑΝ εκτός έδρας αντιμετωπίζει την Κυριακή η ομάδα των Αρχανών

Δύσκολη εκτός έδρας αποστολή για τον Γιούχτα την Κυριακή, καθώς καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο του ΑΟΑΝ.

Η προετοιμασία της ομάδας των Αρχανών είναι στην τελική ευθεία, ενώ στο… απουσιολόγιο είναι οι τραυματίες Ραπτάκης, Σταθόγλου, Κασσωτάκης και ο τιμωρημένος Μπάϊριτς.

Ο Μηνάς Πίτσος τόνισε για την αναμέτρηση στον Άγιο Νικόλαο: «Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι, με μια ομάδα που έχει καλά αποτελέσματα και μια δυνατή έδρα. Προερχόμαστε από δύο νίκες και θέλουμε να συνεχίσουμε με την ίδια σοβαρότητα και πειθαρχία. Κάθε μέρα επιδιώκουμε να ανεβάζουμε την ατομική απόδοση, γιατί θεωρώ ότι ομαδικά είμαστε συγκεντρωμένοι. Αυτό θέλουμε να κάνουμε και κόντρα στον ΑΟΑΝ, με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα».

Από την πλευρά του ο Μηνάς Τζανής πρόσθεσε: «Έχουμε ένα ντέρμπι την Κυριακή με αντίπαλο τον ΑΟΑΝ και πιστεύω ότι θα γίνει ένα πολύ καλό ματς. Θα πάμε να διεκδικήσουμε το καλύτερο και να επιβεβαιώσουμε ότι βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση».

Τέλος, ο Σπύρος Σφυρογιαννάκης ανέφερε για το ματς: «Πάμε σε μια δύσκολη έδρα, όμως ερχόμαστε από δύο συνεχόμενες νίκες. Έχουμε ρυθμό και καλή ψυχολογία. Θα προσπαθήσουμε απέναντι στον ΑΟΑΝ να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News