Απίστευτο παιχνίδι: Η Ιταλία διέλυσε με 9-1 την Αρμενία

Ποδόσφαιρο
Απίστευτο παιχνίδι: Η Ιταλία διέλυσε με 9-1 την Αρμενία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η «σκουάντρα ατζούρα» ήταν καταιγιστική στο φινάλε των ομίλων

Φοβερή και τρομερή η Ιταλία, ταπείνωσε την Αρμενία επικρατώντας με το απίστευτο 9-1 στην τελευταία αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2020.

Η «Σκουάντρα Ατζούρα» έχει την καλύτερη επίθεση, μαζί με την Αγγλία και έστειλε «μήνυμα» για τη δυναμική της ενόψει τελικής φάσης.

Ήταν η πρώτη φορά που η Ιταλία βάζει 9 γκολ από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 1948 και 4η φορά που σκοράρει 9 φορές σε οποιαδήποτε διοργάνωση.

Ο Ιμόμπιλε με κεφαλιά άνοιξε το σκορ, ο Τζανιόλο με τελείωμα έκανε το 2-0, ο Μπαρέλα τσίμπησε την μπάλα στο τετ-α-τετ για το 3-0, όπως και ο Ιμόμπιλε λίγο αργότερα με το δεύτερο γκολ του για να έχουμε το 4-0 στο πρώτο μέρος για την Ιταλία. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι δεν έδειξαν οίκτο. Ο Τζανιόλο με σουτάρα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 5-0, στο 72' από κοντά ο Ρομανιόλι έγραψε το 6-0 και ο Ζορζίνιο με πέναλτι το 7-0.

Υπήρχε όμως και συνέχεια, στο 77' ο Ορσολίνι έφτασε το σκορ στο 8-0 και δύο λεπτά μετά ο Μπαμπαγιάν πέτυχε το γκολ της τιμής για τους Αρμένιους. Το τελικό 9-1 διαμόρφωσε με κεφαλιά ο Κιέζα στο 81'.

Στο άλλο ματς του ομίλου, η Βοσνία, με δύο γκολ του Χότζιτς και ένα του Τσίβιτς πέρασε με 0-3 από το Λίχτενσταϊν, όμως τερμάτισε κάτω από την Εθνική μας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News