Το κλειστό του ΒΑΚ έγινε… παλατάκι!

Σπορ
Το κλειστό του ΒΑΚ έγινε… παλατάκι!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όλα ήταν έτοιμα για την πρεμιέρα της ομάδας βόλεϊ του ΟΦΗ το Σάββατο που πέρασε

Το πρώτο ιστορικό παιχνίδι στη Volley League έδωσε το περασμένο Σάββατο ο ΟΦΗ και όλα στο κλειστό του ΒΑΚ ήταν στην εντέλεια για το ματς με τον Παναθηναϊκό.

Βέβαια, για να φτάσουμε σ’ αυτό το αποτέλεσμα, προηγήθηκε ένα διάστημα με πολύ δουλειά και σημαντικές παρεμβάσεις, ώστε το κλειστό να είναι… παλατάκι.

Το παρκέ βάφτηκε, όπως προβλέπουν οι κανονισμοί, ο φωτισμός ενισχύθηκε σε πολύ μεγάλο βαθμό, ενώ το γήπεδο "στήθηκε" με τους χορηγούς του ΟΦΗ και της ΕΣΑΠ, σε μια όμορφη εικόνα, η οποία σχολιάστηκε θετικά απο όλους.

Ακόμη, μπήκε δυνατή γραμμή ίντερνετ, που είναι απαραίτητη για την γραμματεία και την συνεργασία των ομάδων με τους στατιστικολόγους τους, αλλά και για τους διαιτητές (ηλεκτρονικό φύλλο αγώνα) και τους  εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Δημιουργήθηκε η αίθουσα τύπου για τις ανάγκες της συνέντευξης τύπου, προπονητών και παικτών.

Τοποθετήθηκαν πόστερ με φωτογραφίες από την ιστορική άνοδο της ομάδας, στα αποδυτήρια, στην αίθουσα τύπου, αλλά και μέσα στο κλειστό γυμναστήριο.

Ακόμη, έγινε συνολικός καθαρισμός του χώρου των κερκίδων και των αποδυτηρίων.

Η γενική εικόνα του κλειστού γυμναστηρίου του ΟΦΗ για το πρώτο παιχνίδι της Volley League ήταν πολύ καλή, όπως παραδέχθηκαν παρατηρητές, αλλά και τα μέλη της αντίπαλης ομάδας.

Βέβαια, στόχος του ΟΦΗ είναι να συνεχίσει την γενικότερη αναβάθμιση της εγκατάστασης και με άλλα σημαντικά θέματα, που θα κάνουν το κλειστό γυμναστήριο του ΟΦΗ, ακόμη πιο λειτουργικό για τη συνέχεια.

Ωστόσο, για να πάνε όλα κατ ευχήν στο πρώτο παιχνίδι, ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ και το Τ.Α.Α Ο.Φ.Η. ΒΟΛΕΙ θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους εκείνους που βοήθησαν ώστε να κερδηθεί το στοίχημα και να μπορέσει το κλειστό γυμναστήριο του ΟΦΗ, να αλλάξει όψη σε σύντομο χρονικό διάστημα και να φιλοξενήσει το πρώτο παιχνίδι στην Volley League.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News