Ο νεαρός πολίστας σκοτώθηκε όταν κατέβηκε από το αυτοκίνητο για έλεγχο…

Αθλητισμός
Ο νεαρός πολίστας σκοτώθηκε όταν κατέβηκε από το αυτοκίνητο για έλεγχο…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες από τον τραγικό θάνατο του τερματοφύλακα του ΝΟΧίου

Συγκλονίζουν οι πληροφορίες που βλέπουν τη δημοσιότητα για τον τραγικό τρόπο που κόπηκε το νήμα της ζωής του 21χρονου πολίστα, Αδαμάντιου Μαντή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Μαζί σου» της Τατιάνας Στεφανίδου, το σοκαριστικό τροχαίο που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του χαρισματικού αθλητή και τον τραυματισμό δύο ακόμη νέων παιδιών σημειώθηκε χθές το βράδυ, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, επί της λεωφόρου Ποσειδώνος.

Ο νεαρός πολίστας επέβαινε σε αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 20χρονος φίλος του. Ενώ κινούνταν στο ρεύμα προς Γλυφάδα, τα δύο νεαρά παιδιά άκουσαν έναν περίεργο θόρυβο στο αμάξι και σταμάτησαν το όχημα στην αριστερή λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας, ώστε να ελέγξουν τι συνέβαινε. Ο 21χρονος πολίστας κατέβηκε από το αυτοκίνητο για να δει αν υπήρξε κάποια βλάβη, και τότε συνέβη η τραγωδία: Ένα άλλο όχημα, που οδηγούσε επίσης ένα νέο παιδί, έπεσε με δύναμη πάνω στον νεαρό αθλητή και το σταματημένο αυτοκίνητο.

Το αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστούν και οι τρεις εμπλεκόμενοι στο τροχαίο. Ο Αδαμάντιος Μαντής, σοβαρότατα τραυματισμένος, μεταφέρθηκε στο Τζάνειο Νοσοκομείο, όπου μπήκε στο Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, με τους γιατρούς να κάνουν ό,τι περνούσε από το χέρι τους για να τον κρατήσουν στη ζωή. Δυστυχώς δεν τα κατάφεραν, και στις 7.30 το πρωί ο 21χρονος άφησε την τελευταία του πνοή..

Πηγή: protothema.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News