Διαζύγιο-σοκ του Κουτεντάκη με ΑΟΤ

Αθλητισμός
Διαζύγιο-σοκ του Κουτεντάκη με ΑΟΤ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εξελίξεις μετά την ήττα από τον Ζαρό στην ομάδα του Τυμπακίου

Εντελώς απρόσμενο είναι το «διαζύγιο» του ΑΟΤ με τον προπονητή Μιχάλη Κουτεντάκη, με τις εξελίξεις να έρχονται μετά την ήττα από τον Ζαρό, όπου ο έμπειρος τεχνικός υπέβαλλε την παραίτησή του στο Δ.Σ. και έγινε αποδεκτή.

Σίγουρα ρόλο σε αυτό έπαιξε το γεγονός ότι μετά από επτά αγωνιστικές ο ΑΟΤ δεν έχει νίκη (πέντε ισοπαλίες και δύο ήττες) με τον κ. Κουτεντάκη με την παραίτησή του να αναλαμβάνει την ευθύνη που του αναλογεί στα αποτελέσματα της ομάδας. 

Ωστόσο δεν μπορεί να μην αναφερθεί ότι στα περισσότερα παιχνίδια ο ΑΟΤ είχε εξαιρετική απόδοση και μόνο λόγω συγκυριών δεν έφτασε σε κάποιο τρίποντο. Επίσης ότι στις επτά πρώτες αγωνιστικές αντιμετώπισε, με εξαίρεση την πρωτοπόρο Δαμάστα, σχεδόν όλες τις ομάδες που ακολουθούν στην βαθμολογία ενώ έφερε ισοπαλίες με Αλμυρό, ΑΕΚ και Ρωμανό, δηλαδή τις τρεις που βρίσκονται στην δεύτερη θέση.

H αποχώρηση του Μιχάλη Κουτεντάκη από την ομάδα του Τυμπακίου προκαλεί πολλά ερωτηματικά για την απόφαση ενός προπονητή γέννημα-θρέμμα του σωματείου, που έμεινε βράχος στον πάγκο και δεν άφησε ακυβέρνητο το καράβι ακόμα και σε πολύ πιο δύσκολες στιγμές όπως η περσινή. Ουδείς μπορεί να παραγνωρίσει ότι ο έμπειρος τεχνικός πάλεψε για τον ΑΟΤ, βάζοντας πλάτη ακόμα και σε στιγμές που παιζόταν η επιβίωση του μεσαρίτικου σωματείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News