Πίτσος: «Να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες κόντρα στο ΣΥΝΚΑ»

Ποδόσφαιρο
Πίτσος: «Να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες κόντρα στο ΣΥΝΚΑ»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επιστροφή στις νίκες θέλει ο Γιούχτας κόντρα στη χανιώτικη ομάδα

Στην τελική ευθεία είναι η προετοιμασία του Γιούχτα για το εκτός έδρας παιχνίδι με το ΣΥΝΚΑ μεθαύριο Κυριακή.

Η ομάδα των Αρχανών θέλει αυτή τη φορά να συνδυάσει καλή εμφάνιση και νικηφόρο αποτέλεσμα, κάτι που δε συνέβη στα προηγούμενα δύο παιχνίδια.

Κόντρα σε Πόρο και ΠΟΑ, το συγκρότημα του Μηνά Πίτσου δεν κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς, καθώς δεν αξιοποίησε τις ευκαιρίες που δημιούργησε.

Ο έμπειρος τεχνικός αναφέρθηκε αρχικά στην προσπάθεια των ποδοσφαιριστών, εκτιμώντας ότι η τύχη θα... γυρίσει στα επόμενα παιχνίδια: «Δεν μπορώ να έχω παράπονα από τους ποδοσφαιριστές μου για την προσπάθεια που κατέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο, όμως σίγουρα είμαστε στεναχωρημένοι που οι τόσες ευκαιρίες που δημιουργήσαμε δεν έγιναν γκολ. Πιστεύω όμως ότι αυτό που αξίζαμε, και στερηθήκαμε στα δύο παιχνίδια, θα μας το δώσει η τύχη στα επόμενα».

Για το ματς με το ΣΥΝΚΑ (προέρχεται από το διπλό επί του Πόρου), ο προπονητής των Αρχανιωτών θεωρεί “κλειδί” την εκτελεστική δεινότητα.

Αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες της αναμέτρησης υπογράμμισε μεταξύ άλλων: «Είναι η πρώτη αποστολή της ομάδας εκτός Ηρακλείου, σε μια δύσκολη έδρα, απέναντι σε μια σκληρή και έμπειρη ομάδα. Ειδικά μέσα στην έδρα του, το ΣΥΝΚΑ παρουσιάζεται πάντα πιο δυνατό. Εμείς δεν έχουμε από την πλευρά μας παρά να κρατήσουμε τις καλές εμφανίσεις, τη βελτίωση και την ανοδική αγωνιστική πορεία που δείχνουμε. “Κλειδί” για εμάς θα είναι να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που θα μας δοθούν και ασφαλώς να είμαστε προσεκτικοί στην άμυνα, γιατί το ΣΥΝΚΑ διαθέτει επικίνδυνη επιθετική γραμμή».

Απουσίες και ερωτηματικά

Στο παιχνίδι της Κυριακής δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Τουγλής, λόγω της αποβολής του την προηγούμενη αγωνιστική. Επίσης, την τελευταία στιγμή θα κριθεί η παρουσία του Κασσωτάκη, που δεν έχει ξεπεράσει στο 100% τον τραυματισμό του, ενώ οι Πλουσής και Τζανής έχασαν κάποιες προπονήσεις μέσα στην εβδομάδα. Πάντως, όλα δείχνουν ότι οι δύο τελευταίοι θα είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Ενδεικτικό είναι ότι προπόνηση θα γίνει και αύριο, ώστε να ξεκαθαρίσει οριστικά τo τοπίο με τους παίκτες που προέρχονται από τραυματισμό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News