Οι φίλαθλοι του ΟΦΗ αναδεικνύουν τον ποδοσφαιριστή του μήνα

Αθλητισμός
Οι φίλαθλοι του ΟΦΗ αναδεικνύουν τον ποδοσφαιριστή του μήνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κάποιος τυχερός θα κερδίζει μία διπλή πρόσκληση για τον επόμενο εντός έδρας αγώνα…

Τη δυνατότητα να συμμετάσχουν στην ανάδειξη του πολυτιμότερου παίκτη του ΟΦΗ κάθε μήνα θα έχουν πλέον οι φίλαθλοι της ομάδας, λαμβάνοντας μέρος σε σχετική ψηφοφορία της ΠΑΕ. Μάλιστα μετά από σχετική κλήρωση ένας τυχερός θα λαμβάνει και μία διπλή πρόσκληση για τον επόμενο εντός έδρας αγώνα στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης»

Αναλυτικότερα η ανακοίνωση:

“Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 σου δίνει τη δυνατότητα κάθε μήνα να αναδείξεις με την ψήφο σου τον πολυτιμότερο ποδοσφαιριστή της ομάδας και συγχρόνως να κερδίσεις μια διπλή πρόσκληση στη Θύρα 8 του «Θ. Βαρδινογιάννης».

Μπες στο www.ofifc.com, στην ενότητα «MVP of the Month» και ψήφισε τον ποδοσφαιριστή που πιστεύεις ότι ξεχώρισε με την απόδοσή του στους αγώνες του προηγούμενου μήνα.

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και ίσως είσαι εσύ ο τυχερός ο οποίος, μετά από κλήρωση, θα κάνει δική του μια διπλή πρόσκληση για τον επόμενο εντός έδρας αγώνα του ΟΦΗ στο «Θ. Βαρδινογιάννης».

Πατήστε ΕΔΩ για να μεταβείτε απευθείας στην ενότητα της ψηφοφορίας.

Η διαδικασία της ψηφοφορίας για τους αγώνες του Σεπτεμβρίου θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 20 Οκτωβρίου.

Ο νικητής, μεταξύ των συμμετεχόντων, που θα προκύψει έπειτα από κλήρωση (θα γίνει τη Δευτέρα 21/10), θα παραλάβει τη διπλή πρόσκληση για την αναμέτρηση πρωταθλήματος με την Ξάνθη στις 26/10, από τα χέρια του "Player οf τhe Month".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News