Ανυπομονούν τα κορίτσια του ΟΦΗ για την αυριανή πρεμιέρα με Λάρισα

Αθλητισμός
Ανυπομονούν τα κορίτσια του ΟΦΗ για την αυριανή πρεμιέρα με Λάρισα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο γήπεδο του Ατσαλένιου αύριο (13:00) το ματς με τη Λάρισα για την Α’ Εθνική

Αντίστροφη μέτρηση για τη γυναικεία ομάδα του ΟΦΗ, που αύριο στη 1 το μεσημέρι έχει τη δική της πρεμιέρα στην Α’ Εθνική.

Στο γήπεδο του Ατσαλένιου θα υποδεχθεί την ομάδα της Λάρισας, με στόχο να γίνει καλό… ποδαρικό στη σεζόν.

Τα κορίτσια του ΟΦΗ περιμένουν τον φίλαθλο κόσμο να δώσει το παρών, βοηθώντας για καλή εκκίνηση στο πρωτάθλημα.

Η περυσινή πρώτη σκόρερ, με 17 γκολ, Μαρία Αραβιάκη τονίζει για την αναμέτρηση με τη Λάρισα:  «Η Λάρισα είναι μια σκληρή ομάδα. Θα προσπαθήσουμε να ξεκινήσουμε με το δεξί τη χρονιά και να παλέψουμε για το καλύτερο. Έχουμε κάνει καλή προετοιμασία και πιστεύω ότι μπορούμε να έχουμε μια καλή χρονιά. Στόχος μου είναι και φέτος να βοηθήσω όσο μπορώ την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Η ομάδα είναι σχεδόν ίδια με πέρσι, με κάποιες επιλεκτικές προσθήκες που έγιναν. Ο στόχος της ομάδας, είναι να παραμείνει στην κατηγορία και πιστεύω ότι μπορεί να το πετύχει. Θέλουμε τον κόσμο της ομάδας, να έρθει να βοηθήσει την προσπάθεια μας και θα προσπαθήσουμε να τον αποζημιώσουμε».

Απ ό την πλευρά της η Μαίρη Κοκοτσάκη πρόσθεσε: «Κάθε παιχνίδι θα είναι δυνατό στην κατηγορία. Η Λάρισα είναι μια πολύ δυνατή ομάδα. Θέλουμε να ξεκινήσουμε με το δεξί, έχουμε κάνει πολύ καλή προετοιμασία. Στόχος μας είναι να μείνουμε στην κατηγορία και θα προσπαθήσουμε με σκληρή δουλειά να τα καταφέρουμε».

Με ανακοίνωση του, ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ και η διοικούσα επιτροπή της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου, ευχαριστούν τον ΠΟΑ, για την παραχώρηση του γηπέδου του Ατσαλένιου, για τους αγώνες της ομάδας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News