Με απόλυτη επιτυχία ο 2ος νυχτερινός γύρος Ρεθύμνου

Αθλητισμός
Με απόλυτη επιτυχία ο 2ος νυχτερινός γύρος Ρεθύμνου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πλήθος κόσμου και περισσότερες από 400 συμμετοχές

Ο 2ος νυχτερινός γύρος πόλης του Ρεθύμνου πραγματοποιήθηκε και φέτος με μεγάλη επιτυχία.

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρών στην Πλατεία Αγνώστου Στρατιώτη, ενώ οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 400.

Δρομείς από όλη την Κρήτη έτρεξαν είτε περπάτησαν πέντε χιλιόμετρα (5.000 μ.), σε μια εξαιρετική τοποθεσία διασχίζοντας το παραλιακό μέτωπο και την Παλιά πόλη Ρεθύμνου.

Η αθλητική εκδήλωση διοργανώθηκε από το Τμήμα Αθλητισμού και το Τμήμα Προγραμματισμού του Δήμου, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης, μέσα στα πλαίσια του ευρωπαϊκού προγράμματος «Horizon 2020-Civitas Destinations» για την προώθηση της βιώσιμης κινητικότητας σε τουριστικούς προορισμούς.

Οι μεγάλοι νικητές στα 5000μέτρα στην κατηγορία ανδρών ήταν: 1ος Σηφάκης Εμμανουήλ, 2ος Υδραίος Αντώνιος, 3ος Οικονομάκης Νεκτάριος. Στην κατηγορία γυναικών νικήτριες ήταν: 1η Shannon Maagdenberg, 2η Χαχλιούτη Ελένη, 3η Αραμπατζή Ειρήνη.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Ρεθύμνου, Γιώργης Μαρινάκης, ο Αντιδήμαρχος, Άγγελος Μαλάς και ο Δημοτικός Σύμβουλος και Υπεύθυνος Αθλητισμού, Δημήτρης Λαχνιδάκης.

Ο Δήμος Ρεθύμνου και το Τμήμα ευχαρίστησε όσους βοήθησαν στη διεξαγωγή του 2ου Νυχτερινού γύρου πόλης Ρεθύμνου. Συγκεκριμένα, την Τροχαία, το Λιμεναρχείο, το Λιμενικό Ταμείο, την Τεχνική Υπηρεσία, το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών, την Μαργαρίτα Σαββάκη, τους φωτογράφους και φυσικά όλους τους εθελοντές επώνυμους και ανώνυμους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News