Παπαπαναγής: «Καλό και συνδυαστικό ποδόσφαιρο με σύμμαχο τον κόσμο»

Ποδόσφαιρο
Παπαπαναγής: «Καλό και συνδυαστικό ποδόσφαιρο με σύμμαχο τον κόσμο»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Σίμου στον ΟΦΗ μίλησε για το ματς με τον Πανιώνιο

Για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Πανιώνιο, μίλησε ο βοηθός του Γιώργου Σίμου στην τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ, Περικλής Παπαπαναγής.

Αναφέρθηκε στο αίσθημα αυτοσυντήρησης του Πανιωνίου, που τον κάνει επικίνδυνο, αλλά και τα στοιχεία που χρειάζεται η ομάδα του Ηρακλείου για να συνεχίσει με θετικό τρόπο.

Αρχικά υπογράμμισε για τον προσεχή αντίπαλο: «Ο Πανιώνιος αν δεν ήταν η ποινή, θα είχε 4 βαθμούς, άρα δε θα ήταν στην τελευταία θέση. Επίσης, είναι μια ομάδα που τα τελευταία χρόνια έχει υψηλό αίσθημα αυτοσυντήρησης και αυτό τον καθιστά αρκετά επικίνδυνο. Πέρα απ’ αυτό, με όλο το σεβασμό προς όλους τους αντιπάλους και αυτούς που έχουμε αντιμετωπίσει και αυτούς που θα αντιμετωπίσουμε στο μέλλον, εκείνο που μας αφορά περισσότερο είναι η σταθεροποίηση και βελτίωση της δικής μας απόδοσης. Εμείς στοχεύουμε σ’ αυτό ανεξαρτήτως αντιπάλου και με όλο το σεβασμό στις ομάδες που θα αντιμετωπίσουμε».

Για τη διαχείριση από πλευράς ΟΦΗ πρόσθεσε: «Ανεξάρτητα με το αποτέλεσμα και τη χρονική στιγμή, εμείς πρέπει να επιδεικνύουμε την απαραίτητη σταθερότητα και συναισθηματικά, αλλά σε ότι αφορά την απόδοση μας. Για μας κι αυτό είναι μια πρόκληση. Πολλές φορές τα πράγματα δε θα πηγαίνουν όπως θέλουμε μέσα στο παιχνίδι, όμως έχουμε την υποχρέωση απέναντι στους εαυτούς μας πάνω από όλα, να προσπαθούμε να ανατρέπουμε οποιαδήποτε κατάσταση και να διευρύνουμε νίκες, αν το αποτέλεσμα είναι υπέρ μας».

Τέλος, επισήμανε για την ώθηση που δίνει η έδρα και τα αγωνιστικά στοιχεία των Κρητικών: «Η έδρα κάθε ομάδας είναι το σπίτι της. Αυτό το γήπεδο, που έχει μια πολύ όμορφη ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα, είναι μια έξτρα βοήθεια. Ο κόσμος θα έρθει σε πολιτισμένα πλαίσια να υποστηρίξει την ομάδα του και εκείνο που πρέπει να κάνουμε εμείς, είναι να τον βάλουμε έντεχνα στην εξίσωση. Ο μόνος τρόπος για να το κάνουμε αυτό, είναι να τον κάνουμε σύμμαχο μας, δείχνοντας αγωνιστικότητα και καλό συνδυαστικό ποδόσφαιρο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News