Σημαντική φιλανθρωπική κίνηση του ΟΦΗ κατά του καρκίνου του μαστού

Ποδόσφαιρο
Σημαντική φιλανθρωπική κίνηση του ΟΦΗ κατά του καρκίνου του μαστού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ομάδα του Ηρακλείου συμμετέχει ενεργά στην εκστρατεία

Ενεργός σε κοινωνικές δράσεις είναι ο ΟΦΗ, που αυτή τη φορά συμμετέχει στην εκστρατεία για την πρόληψη, έγκαιρη διάγνωση και θεραπεία του καρκίνου του μαστού.

Έτσι, στα δύο εντός έδρας ματς του Οκτωβρίου με Πανιώνιο και Ξάνθη θα γίνουν συγκεκριμένες δράσεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα, ενώ όλες οι γυναίκες θα βρεθούν στο γήπεδο με συμβολική τιμή εισιτηρίου 2 ευρώ.

Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση: «Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 συμμετέχει ενεργά στην εκστρατεία για την πρόληψη, έγκαιρη διάγνωση και θεραπεία του καρκίνου του μαστού. Ο Οκτώβριος έχει ορισθεί παγκοσμίως ως ο μήνας πρόληψης κατά της νόσου και η ομάδα μας αποφάσισε να πραγματοποιήσει συγκεκριμένες δράσεις στους δύο εντός έδρας αγώνες με τον Πανιώνιο (6η αγωνιστική Super League) και Ξάνθη (8η αγωνιστική Super League).

Στο πλαίσιο αυτό και αρχής γενομένης από την Κυριακάτικη (6/10) αναμέτρηση με τον Πανιώνιο, οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ θα εισέλθουν στον αγωνιστικό χώρο με t-shirt στο οποίο θα απεικονίζεται η ροζ κορδέλα, το διεθνές σύμβολο της μάχης κατά του καρκίνου του μαστού, το σήμα της ομάδας μας και το μήνυμα: «Είμαστε όλοι στην ίδια ομάδα».

Επίσης η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, σε συνεργασία με την Πανελλήνια Εταιρία Πρόληψης για τον καρκίνο «Στόχος - Πρόληψη» ανακοινώνουν μια σειρά από δράσεις, οι οποίες θα ισχύσουν στα δύο επόμενα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας μας.

Αρχικά, η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 προσκαλεί όλες τις γυναίκες να παρακολουθήσουν τους αγώνες με Πανιώνιο και Ξάνθη από τη Θύρα 1 του γηπέδου «Θ. Βαρδινογιάννης» με συμβολική τιμή εισιτηρίου τα 2 ευρώ. Όλα τα έσοδα από τα συγκεκριμένα εισιτήρια θα διατεθούν για την ενίσχυση της Πανελλήνιας Εταιρίας Πρόληψης για τον καρκίνο, «Στόχος - Πρόληψη». Για τα συγκεκριμένα εισιτήρια, τα οποία απευθύνονται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ σε γυναίκες, ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ η αγορά της "Κάρτας Φίλου ΟΦΗ" (αφού τα έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό) και θα διατίθενται ΜΟΝΟ από τα εκδοτήρια που βρίσκονται στο γήπεδο "Θ. Βαρδινογιάννης" (10:00-18:00).

Η μη κερδοσκοπική εταιρεία "Στόχος - Πρόληψη" ιδρύθηκε το 2008 και έχει ως στόχο την ενημέρωση, ευαισθητοποίηση και εκπαίδευση του ελληνικού κοινού για τη σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης (υπέρηχος μαστού) στον καρκίνο του μαστού.

Πριν τους δύο αγώνες θα υπάρχει ειδικό περίπτερο της εταιρίας «Στόχος - Πρόληψη» στην είσοδο της Θύρας 1, στο οποίο οι εθελόντριες θα ενημερώνουν τις γυναίκες που ενδιαφέρονται να πληροφορηθούν τις δράσεις που γίνονται, ενώ θα πωλούνται και επίσημα προϊόντα της εταιρίας, από τα οποία διασφαλίζεται η βιωσιμότητα της».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News