ΚΟΥΪΖΟΣ: Το κρησφύγετο στον Ψηλορείτη και η επιλογή του ... φέρετρου

Αθλητισμός
ΚΟΥΪΖΟΣ: Το κρησφύγετο στον Ψηλορείτη και η επιλογή του ... φέρετρου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

1.Ποιος παλαίμαχος διαιτητής εκτός Ηρακλείου επικοινώνησε χθες με σύμβουλο της Ιδομενέως, προσπαθώντας να τον πείσει ότι θα πρέπει να συγχωρεθεί ο διαιτητής Ρωμανός Κυριακίδης αφού θα ζητήσει και συγγνώμη?

2.Το μικρό ξεσκεπαστάκι στην τελευταία κουβέντα που είχε με τον «απερίσκεπτο» νεαρό συνάδελφο του, τι τον συμβούλεψε να κάνει και δεν το έκανε, αλλά τον έδωσε σε άλλο συνάδελφο της Πηνειού?

3.Πόσους φίλους και γνωστούς έπιασε ο διαιτητής της ΕΠΣ Λασιθίου, Ρ.Κ. να μεσολαβήσουν στον πρόεδρο και στα μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΣΗ και της Ε.Δ., να κάνουν «αβαβά» την τελευταία ανάρτηση του OVER ή UNDER 11?

4.Ποιος νεαρός διαιτητής προσπαθεί με διάφορες αναρτήσεις και με πολλά λόγια να αποδείξει ότι έχει κόψει το πολύ ποτό και κυρίως τα αλκοολούχα ποτά, αλλά οι πράξεις του αποδεικνύουν συνεχώς το αντίθετο και εκτίθεται?

5.Ποιος είναι ο μακροβιότερος εν ζωή, αλλά και μεγαλύτερος σε προσφορά πρόεδρος του ΠΑΟ Κρουσώνα, που δυστυχώς για την ομάδα δεν τυχαίνει  ανάλογης με την προσφορά του αντιμετώπισης?

6.Ποιος πρόεδρος ποδοσφαιρικού φορέα και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ, πήγε σε γνωστό προέδρου που διατηρεί επιχείρηση γραφείου τελετών και επέλεξε το φέρετρο που θέλει να τον βάλουν όταν πεθάνει?

7.Πιστεύει κανείς λογικός φίλαθλος ότι το τηλεοπτικό προϊόν που λέγεται Super League 2, αξίζει περισσότερα από αυτά τα χρήματα που προσφέρει η σημερινή διοίκηση της κρατικής τηλεόρασης?

8.Είναι λογικό να πληρώνει η ΕΡΤ 9.000.000 ευρώ σε ανώνυμες εταιρίες για το τηλεοπτικό τους προϊόν, συν τα έξοδα παραγωγής και να έχει έσοδα από διαφημίσεις περίπου 1.000.000 ευρώ?

9.Όμως για να λέμε και του στραβού το δίκιο, σε αυτό το αλαλούμ φταίνε οι ΠΑΕ της Super League 2 ή μήπως αποκλειστικά φταίνε τα προεκλογικά πυροτεχνήματα της προηγούμενης κυβέρνησης και του κ. Βασιλειάδη?

10.Στο ντέρμπι ΠΑΟΚ-Αρης μπουκάρανε φίλαθλοι της γηπεδούχου μέσα στο γήπεδο. Τραυματίστηκε ένας σεκιουριτάς, του κοπήκανε και δυο δάχτυλα, πετάχτηκαν κροτίδες, το γνωρίζετε?

11.Γνωρίζετε ότι μετά τις αλλαγές στους κανονισμούς που έγιναν το καλοκαίρι από την ΕΠΟ, η τιμωρία που προβλέπεται για τον ΠΑΟΚ από τα πειθαρχικά παραπτώματα, είναι το πολύ-πολύ κάποιο πρόστιμο?

12.Ποιος πολύ γνωστός πρόεδρος ποδοσφαιρικού φορέα του Ηρακλείου, βγήκε από το κρησφύγετο του στις παρυφές του Ψηλορείτη μόλις αργά χθες το βράδυ, μετά την επιστολή του πρώην συνδέσμου της Πηνειού και φοβούμενος το αυτόφωρο?

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News