Αθλητισμός

Σε σχολεία του Ηρακλείου για την Παγκόσμια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού ο Λευτέρης Αυγενάκης

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού αύριο θα βρεθεί σε Σχολεία του Νομού, συνοδευόμενος από Ολυμπιονίκες και Παραολυμπιονίκες…

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού, ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, θα επισκεφτεί αύριο, Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2019, μονάδες Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του νομού Ηρακλείου, συνοδευόμενος από Ολυμπιονίκες και Παραολυμπιονίκες, για να μυήσουν τα παιδιά στα ιδεώδη και στις χαρές του αθλητισμού.

Συγκεκριμένα ο κ. Αυγενάκης κατά σειρά θα βρεθεί:
- Στις 8:30π.μ. στο Νηπιαγωγείο και Δημοτικό Καπαριανών και στις 10:15π.μ στο 45ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, μαζί με τον Παραολυμπιονίκη στίβου και σφαιροβολίας, Μανώλη Στεφανουδάκη και τον Ολυμπιονίκη χάντμπολ, Γρηγόρη Χατζατουριάν.
- Στις 11:45π.μ. στο 1ο και 2ο Δημοτικό Σχολείο Μαλίων, μαζί με τους Μανώλη Στεφανουδάκη, Γρηγόρη Χατζατουριάν και τον Παραολυμπιονίκη της κολύμβησης, Γιώργο Καπελάκη.

«Τα παιδιά πρέπει να έρχονται από μικρή ηλικία σε επαφή με το πραγματικό νόημα του αθλητισμού, ώστε να έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους αθλητές πρότυπα, που σηκώνουν τη σημαία μας στις μεγάλες διοργανώσεις. Στόχος είναι να ακούνε τις ιστορίες τους για το πώς κατάφεραν να φτάσουν ψηλά μέσα από δυσκολίες, ξεπερνώντας κάθε αντιξοότητα, ακόμα και αν αυτή φάνταζε στην αρχή ανυπέρβλητη. Ο αθλητισμός είναι η νίκη της θέλησης και της επιμονής για τους στόχους που θέτουμε στη ζωή μας», είναι το μήνυμα του Υφυπουργού για την αυριανή Παγκόσμια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια