Σκληρή ανάρτηση Τζώρτζογλου για την διαιτησία

Ποδόσφαιρο
Σκληρή ανάρτηση Τζώρτζογλου για την διαιτησία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ δεν θέλησε να κάνει κάποιο άλλο σχόλια

Μια πολύ «αιχμηρή» ανάρτηση έκανε ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ, Νίκος Τζώρτζογλου «φωτογραφίζοντας» κάποια πράγματα που αφορούν τη διαιτησία.

Χωρίς να αναφέρεται σε… ονόματα και διευθύνσεις, κάνει λόγο για ντροπή και αίσχος, ενώ σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του δε θέλει να κάνει κάποιο άλλο σχόλιο.

Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του, από τα γραφόμενα στην ανάρτηση.

Αναλυτικά αναφέρει: «Σάπιες ψυχές -μυαλά υποταγμένα- ανθρωπάκια κομπλεξικά, φθονερά, που στον σφετερισμό μια σφυρίχτρας ή μια σημαίας βοηθού διαιτητή, βάζουν το χέρι τους στο ευαγγέλιο και ορκίζονται ψευδώς και βαπτίζουν το μαύρο άσπρο, για να μη τους πάρει την σφυρίχτρα ή το σημαιάκι που σηκώνουν για να δείξουν το οφσάιντ ο "σκρουτζ", που σήμερα έχει κάποια εξουσία και την καταχράζεται, εκβιάζοντας τα κομπλεξικά ανθρωπάκια, τις σάπιες αυτές ψυχές....

Το αν η διαιτησία στον τόπο μας τα τελευταία χρόνια έχει κάποιες απώλειες στο αγωνιστικό κομμάτι δεν είναι τόσο σπουδαίο ως πρόβλημα... Το πρόβλημα είναι ο ηθικός ξεπεσμός αυτών των υποταγμένων μικρών ανθρωποειδών, που ορκίζονται ψευδώς, ενώ γνωρίζουν ότι με αυτήν την ψευδορκία τους καταδικάζουν κάποιο αθώο συνάδελφό τους και φίλο τους... ΝΤΡΟΠΗ…».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News