Αθλητισμός

Aυγενάκης: Το Ηράκλειο να γίνει έδρα των Εθνικών Ομάδων

Ο Υφυπουργός είχε σειρά συναντήσεων κατά τη σημερινή του επίσκεψη στο Ηράκλειο…

Μία σειρά από συναντήσεις που αφορούν στα αθλητικά θέματα του Ηρακλείου είχε κατά την σημερινή του επίσκεψη στην πόλη ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης ο οποίος με δήλωση του τόνισε ότι στόχος όλων των φορέων είναι να γίνει το Ηράκλειο έδρα των Εθνικών Ομάδων.

Είναι γνωστό ότι τόσο οι Εθνικές Ομάδες μπάσκετ τα τελευταία χρόνια όσο και αυτή του ποδοσφαίρου παλαιότερα έχουν βρει θερμής υποστήριξης κάθε φορά που επιλέγουν το Ηράκλειο για την αγωνιστική τους δράση.


"Με τον νέο Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου και αρμόδιο για θέματα αθλητισμού, Νίκο Συριγωνάκη, τον Δήμαρχο Ηρακλείου, Βασίλη Λαμπρινό, τον πρόεδρο της ΕΠΣΗ, Νίκο Τζώρτζογλου και τον πρόεδρο της ΕΚΑΣΚ, Μπάμπη Μαρκάκη, θέσαμε από κοινού ένα στόχο: Να γίνει η Κρήτη, το Ηράκλειο, έδρα των εθνικών ομάδων. Εκείνης του ποδοσφαίρου στο Παγκρήτιο Στάδιο και εκείνης του μπάσκετ στα Δύο Αοράκια.
Γι' αυτό το σκοπό κινούμαστε όλοι μαζί συντονισμένα, ώστε οι αθλητικές υποδομές να αποκτήσουν τις προδιαγραφές που απαιτούνται. Με συνέργειες και με συστράτευση. Πιστεύουμε ότι ο επόμενος χρόνος θα βρει το Ηράκλειο και συνολικά την Κρήτη σε μια διαφορετική θέση, ακόμα πιο αρμόζουσα εντός της αθλητικής κοινότητας", τόνισε ο κ. Αυγενάκης.

Σχόλια