Αθλητισμός

Eπίσκεψη Αυγενάκη στις εγκαταστάσεις του ΕΑΚΗ

Μίλησε με τους φορείς για τα βελτιωτικά έργα που γίνονται αλλά και αυτά που προγραμματίζονται…

Τις εγκαταστάσεις του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου (ΕΑΚΗ), στις οποίες εντάσσονται το Στάδιο Ελευθερίας, το κλειστό Γυμναστήριο του Λίντο αλλά και το κολυμβητήριο Ηρακλείου, επισκέφτηκε σήμερα το πρωί ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού και βουλευτής Ηρακλείου, Λευτέρης Αυγενάκης.

Ο Υφυπουργός είχε συνάντηση με όλους τους φορείς, με τους οποίους συζήτησε τα προβλήματα που υπάρχουν, τις εργασίες που γίνονται,τα βελτιωτικά έργα που προγραμματίζονται για την αναβάθμιση των εγκαταστάσεων αλλά και τους κινδύνους που υπάρχουν για την ασφάλεια αθλητών-τριών και θεατών.

Μεταξύ των άλλων στην επίσκεψη του κ. Αυγενάκη παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Βασίλης Λαμπρινός, η πρόεδρος του ΕΑΚΗ κ. Μαρία Καλουδιώτη και ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ κ. Νίκος Τζώρτζογλου.

Στο Κλειστό Γυμναστήριο του Λίντο, ο Υφυπουργός, επιθεώρησε τις εργασίες στο προβληματικό μέχρι πρότινος σκέπαστρο, από το οποίο έμπαιναν νερά στο γήπεδο κατά τις ημέρες βροχόπτωσης με ότι αυτό συνεπάγεται. Στη συνέχεια μετέβη στο κολυμβητήριο Ηρακλείου στο οποίο έχει προγραμματιστεί και συνάντηση το απόγευμα με τα σωματεία μετά την αντιπαράθεση των τελευταίων ημερών για τις ώρες χρήσης του κολυμβητηρίου και τις διαδρομές.

Ακολούθως, ο κ. Αυγενάκης επισκέφθηκε το Στάδιο Ελευθερίας, δεδομένης και της πρόσφατης έγκρισης του τεύχους της διακήρυξης δημοπρασίας για την αντικατάσταση του ελαστικού συνθετικού τάπητα του στίβου στο στάδιο Ελευθερίας, ύψους περίπου μισού εκατομμυρίου, αλλά και την εντολή δημιουργίας κλιμακίου για την σύνταξη μελέτης για την αναβάθμιση του Σταδίου και την αποκατάσταση φθορών που έχουν προκληθεί.

Σχόλια