Τελευταία φιλικά για τις ομάδες του Ηρακλείου που μετέχουν στη Γ’ Εθνική

Ποδόσφαιρο
Τελευταία φιλικά για τις ομάδες του Ηρακλείου που μετέχουν στη Γ’ Εθνική

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι δήλωσαν οι προπονητές στο neakriti.gr για την πρεμιέρα στις 22 Σεπτεμβρίου

Οι ομάδες της Γ’ Εθνικής έμαθαν το πρόγραμμά τους και πλέον ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση για το νέο πρωτάθλημα.

Αναφορικά με τους τέσσερις συλλόγους του Ηρακλείου, δίνουν το σαββατοκύριακο τα τελευταία τους φιλικά πριν τη σέντρα.

Μεθαύριο Σάββατο θα παίξουν Γιούχτας-Πανακρωτηριακός (17:00, Αρχάνες) και Πόρος-Κ19 Εργοτέλης (18:00, Μαρτινέγκο), ενώ την Κυριακή έχουν προγραμματιστεί δυνατά τεστ: Πλατανιάς-Ηρόδοτος και ΠΟΑ-ΑΟΑΝ.

Το neakriti.gr επικοινώνησε με τους προπονητές Ηροδότου, ΠΟΑ, Γιούχτα και Πόρου, ζητώντας τους να σχολιάσουν την κλήρωση...

Νίκος Σουργιάς (προπονητής Ηροδότου): «Το γεγονός ότι δεν ξεκινάμε με κάποιο τοπικό ντέρμπι δεν κάνει πιο εύκολα τα παιχνίδια. Άλλωστε όλα τα ματς φέτος θα έχουν υψηλό βαθμό δυσκολίας. Εμείς είμαστε αισιόδοξοι, η ομάδα έχει δουλέψει πολύ, υπάρχει υγεία στο σωματείο και θέλουμε να κάνουμε ένα θετικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Στις τρεις πρώτες αγωνιστικές παίζουμε με ομάδες που ανέβηκαν φέτος στη Γ’ Εθνική και σίγουρα θα έχουν ενθουσιασμό, και γι’ αυτό πρέπει να είμαστε απόλυτα έτοιμοι στις συνθήκες των αγώνων».

Μηνάς Πίτσος (προπονητής Γιούχτα): «Ξεκινάμε με τον ΑΟΑΝ, μια ομάδα την οποία αντιμετωπίσαμε στις αρχές της προετοιμασίας και ξέρουμε ότι είναι ένα ιστορικό σωματείο που ανέβηκε στη Γ’ Εθνική με υψηλές προσδοκίες. Παίζουμε στην έδρα μας και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε γιατί θέλουμε το γήπεδό μας να είναι η μεγάλη μας δύναμη».

Μανόλης Σκύβαλος (προπονητής ΠΟΑ): «Την πρώτη μας αντίπαλο στο πρωτάθλημα, την Επισκοπή, την έχουμε ήδη συναντήσει σε ένα επίσημο παιχνίδι Κυπέλλου. Μπορεί να ηττηθήκαμε, όμως έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος από τα παιδιά. Βέβαια άλλο είναι το πρωτάθλημα και άλλο το Κύπελλο. Σίγουρα η έδρα παίζει σημαντικό ρόλο. Το πρωτάθλημα θα είναι δύσκολο... Χρειάζεται συγκέντρωση από το πρώτο λεπτό...».

Λεωνίδας Τιτομιχελάκης (προπονητής Πόρου): «Η κληρωτίδα μάς έφερε ρεπό την πρώτη αγωνιστική και αυτό είναι θετικό για μας, καθώς θα κερδίσουμε κάποιες ημέρες προετοιμασίας ώστε να είμαστε πιο έτοιμοι όταν μπούμε στο πρωτάθλημα. Βέβαια ξεκινάμε από τη 2η αγωνιστική με πολύ δυνατά ματς με ΠΟΑ, Γιούχτα και Επισκοπή και γι’ αυτό η ετοιμότητά μας πρέπει να είναι σε απόλυτο βαθμό».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News