Χορηγική στήριξη στον ΟΦΗ από τα «Super Market Χαλκιαδάκης»

Ποδόσφαιρο
Χορηγική στήριξη στον ΟΦΗ από τα «Super Market Χαλκιαδάκης»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διαχρονικά δίπλα στην ομάδα του Ηρακλείου η κορυφαία εταιρεία

Τα Super Market Χαλκιαδάκης είναι διαχρονικά δίπλα στον ΟΦΗ, με την  ΠΑΕ να ανακοινώνει σήμερα την χορηγική συνεργασία των δύο πλευρών.

Ο ιδιοκτήτης της εταιρείας, Μηνάς Χαλκιαδάκης τα τελευταία χρόνια είχε καθοριστικό ενεργό ρόλο, ώστε η ομάδα του Ηρακλείου να σταθεί στα πόδια της, φτάνοντας στην εποχή Μπούση.

Η επίσημη ανακοίνωση για τη συνεργασία αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει τη χορηγική συνεργασία με την εταιρία ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ ΑΕ, η οποία αποτελεί την κορυφαία αλυσίδα super market στην Κρήτη, για την αγωνιστική σεζόν 2019-20. Μια εταιρία η οποία στηρίζει εμπράκτως την πρώτη ομάδα και τα τμήματα της ακαδημίας.

Στα super market Χαλκιαδάκης η βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων μας είναι πρωταρχικής σημασίας. Στόχος της Χαλκιαδάκης Α.Ε. είναι η προώθηση του υγιεινού τρόπου ζωής, μέσω της σωστής διατροφής και του αθλητισμού.

Είμαστε περήφανοι που μια εταιρία με τη δυναμική της ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ ΑΕ, αποτελεί έναν από τους σημαντικούς υποστηρικτές της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 στην τρέχουσα αγωνιστική σεζόν.

ΟΦΗ και Super Market Χαλκιαδάκης μαζί για τον τόπο μας, μαζί για τον αθλητισμό, μαζί για μια καλύτερη ποιότητα ζωής για όλους».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News