Ο ΠΟΑ την πρώτη… κούπα της σεζόν, 2-3 τον Πόρο με ανατροπή στο Σούπερ Καπ

Ποδόσφαιρο
Ο ΠΟΑ την πρώτη… κούπα της σεζόν, 2-3 τον Πόρο με ανατροπή στο Σούπερ Καπ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι Ατσαλενιώτες βρέθηκαν να χάνουν 2-0, όμως πέτυχαν τρία τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο

Το Σούπερ Καπ της ΕΠΣ Ηρακλείου ήταν μια γιορτή του ποδοσφαίρου, με τον ΠΟΑ να είναι θριαμβευτής επικρατώντας 2-3 του Πόρου στο γήπεδο της Δαμάστας.

Μάλιστα, η ομάδα του Ατσαλένιου έκανε την τεράστια ανατροπή, καθώς βρέθηκε να χάνει 2-0, όμως πέτυχε τρία τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο Πόρος ξεκίνησε δυνατά το ματς και πήρε το προβάδισμα στο 11’ με κεφαλιά του Μεταξάκη.

Η προσπάθεια του ΠΟΑ να αντιδράσει δεν είχε αποτέλεσμα και στο 49’ ο Καρβελάς σκόραρε κόντρα στην πρώην ομάδα του, για το 2-0 των τυπικά γηπεδούχων.

Στην επανάληψη, με αντεπίθεση διαρκείας οι Ατσαλενιώτες έφτασαν στην ολική ανατροπή, ενώ και ο Πόρος είχε σημαντικές ευκαιρίες.

Στο 60’ ο Λέκκας μείωσε σε 2-1 και έξι λεπτά αργότερα, ο Καϊμακαμούδης σημείωσε το γκολ της ισοφάρισης.

Στο 70’ ολοκληρώθηκε η ανατροπή με τον Ξυλούρη να πετυχαίνει το 2-3 και να δίνει το σύνθημα για έξαλλους πανηγυρισμούς.

Ο ΠΟΑ έμεινε με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Πλουσή, όμως ο Πόρος παρά την πίεση που άσκησε δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει. Στην τελευταία φάση του αγώνα μάλιστα, ο Μανουσάκης πραγματοποίησε εντυπωσιακή επέμβαση στο σουτ του Ποκόνγκ μέσα από την περιοχή.

ΠΟΡΟΣ (Λεωνίδας Τιτομιχελάκης): Ζαφείρης, Σηφάκης (71’ λ.τ. Σκουλάς), Μαυροειδής (55’ Δαμιανάκης), Καρβελλάς, Λουμπάκης, Πήλιος (81’ Ποκόνγκ), Μαγάκης, Τορομανίδης (50 λ.τ. Τριανταφυλλίδης), Μαραθιανός, Πλευράκης, Μεταξάκης.

ΠΟΑ (Μανώλης Σκύβαλος): Μανουσάκης, Βρεττός (81’ Γιαλυτάκης), Μαρκουλάκης (66’ Τζουανάκης), Χαμαλάκης, Πετράκης, Σαμουηλίδης, Λέκκας, Νίκολι (66’ Ξυλούρης), Κερμενίδης (88’ Ρωμανάκης), Πλουσής, Καϊμακαμούδης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News