Να βάλει… φρένο στο αρνητικό σερί η Εθνική

Ποδόσφαιρο
Να βάλει… φρένο στο αρνητικό σερί η Εθνική

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απόψε στις 21:45 το παιχνίδι με το Λιχτενστάιν για τα προκριματικά του Euro

Η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου αγνοεί τη νίκη για έξι μήνες και απόψε (21:45, Cosmote Sport 1, Open TV)  κόντρα στο αδύναμο Λιχτενστάιν, θέλει να βάλει τέλος σ’ αυτό το αρνητικό σερί.

Στις 23 Μαρτίου το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα επικράτησε (με 2-0) της αποψινής της αντιπάλου και στη συνέχεια ακολούθησε η ισοπαλία στη Βοσνία, δύο αποτελέσματα που είχαν φέρει αισιοδοξία στις τάξεις της «γαλανόλευκης».

Ωστόσο, συνέχεια ακολούθησαν οι προβληματικές εμφανίσεις με Ιταλία και Αρμενία, που είχαν ως συνέπεια την αποχώρηση του Άγγελου Αναστασιάδη και την έλευση του Τζον Φαν’τ Σιπ.

Και την προηγούμενη Πέμπτη, η Εθνική δεν κατάφερε να δείξει ξανά το καλό της πρόσωπο, και πλέον ο ομοσπονδιακός τεχνικός καλείται να ανατρέψει όλη αυτή την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί ως τώρα στον όμιλό της.

Το αποψινό παιχνίδι προσφέρεται για μία τέτοια συνθήκη, να ανατρέψει πρώτα η Ελλάδα την κακή εικόνα της και στη συνέχεια να διεκδικήσει όποιες μαθηματικές (γιατί υπάρχουν ακόμα) για το «εισιτήριο» που οδηγεί στην τελική φάση του Euro 2020.

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο κ. Φαν’τ Σιπ αναμένεται να διατηρήσει το 4-2-3-1 για τη διάταξη σύμφωνα με την οποία σκοπεύει να αντιμετωπίσει την ομάδα του Λιχτενστάιν. Ωστόσο, ο Ολλανδός τεχνικός θα έχει αλλαγές σε πρόσωπα.

Πιθανότατα θα διατηρήσει τη θέση του στην εστία της «γαλανόλευκης» ο Βασίλης Μπάρκας. Τα δύο στόπερ θα είναι οι Σωκράτης Παπασταθόπουλος και Κώστας Μανωλάς. Δεξί μπακ ο Μιχάλης Μπακάκης και αριστερό ο Κώστας Τσιμίκας.

Τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι ο Κάρλος Ζέκα και ο Ανδρέας Μπουχαλάκης, ενώ θέση διεκδικεί και ο Ανδρέας Σάμαρης. Η μεσοεπιθετική τριάδα θα αποτελείται από τους Γιώργο Μασούρα (αριστερά), Δημήτρη Λημνιό ή Γιάννη Φετφατζίδη (δεξιά) και Μάριο Βρουσάι, πίσω από τον φορ, Βαγγέλη Παυλίδη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News