Σίμος: «Ήταν ένα ωφέλιμο παιχνίδι»

Ποδόσφαιρο
Σίμος: «Ήταν ένα ωφέλιμο παιχνίδι»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο προπονητής του ΟΦΗ έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του

Η διακοπή του πρωταθλήματος, έχει βάλει όλες τις ομάδες σε μια περίοδο μίνι προετοιμασίας, με τον ΟΦΗ να αντιμετωπίζει σήμερα τον Πλατανιά στα Χανιά.

Ο Γιώργος Σίμος στάθηκε στη χρησιμότητα της αναμέτρησης, αλλά και της δεύτερης των δύο ομάδων στο Παγκρήτιο Στάδιο το ερχόμενο Σάββατο.

Αρχικά, ο 41χρονος προπονητής τόνισε για το ματς: «Καταρχήν να ευχαριστήσουμε τον Πλατανιά για την φιλοξενία, θα ανταποδώσουμε το Σάββατο με τον δεύτερο αγώνα. Ήταν ένας καλός αγώνας, με καλό τέμπο και ήταν ωφέλιμος για την ομάδα μας. Προσπαθούμε αυτή την εβδομάδα να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε όλο το γκρουπ των παικτών, ώστε να είμαστε όλοι έτοιμοι για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών και σε τρεις μέρες έχουμε το δεύτερο φιλικό, που θα μας βοηθήσει για τον ίδιο σκοπό, να είμαστε όσο γίνεται πιο έτοιμοι στη επανέναρξη του πρωταθλήματος».

Για την απόδοση των δύο ομάδων πρόσθεσε: «Ο Πλατανιάς έπαιξε το δικό του ποδόσφαιρο και εμείς το δικό μας. Έγινε ένας ωραίος αγώνας, πιστεύω ότι όσοι ήταν στο γήπεδο το χάρηκαν. Είχε τέμπο και εναλλαγές παιχνιδιού, με τον Πλατανιά να κερδίζει 1-0 και να κάνει μια καλή προσπάθεια».

Ερωτηθείς για το καλό ξεκίνημα του ΟΦΗ στην Super League 1 υπογράμμισε: «Έχουμε κάνει ένα καλό ξεκίνημα. Οι ποδοσφαιριστές έχουν δώσει τον καλύτερο τους εαυτό, όπως κάνουν κάθε μέρα. Είναι μόνο αυτό, δεν έχει γίνει κάτι. Πρέπει να δίνουμε τη σημασία που πρέπει, ούτε λιγότερο, ούτε περισσότερο. Είναι καλή η αρχή, αλλά η συνέχεια και η συνέπεια είναι αυτή που μας χαρακτηρίζει. Αυτό θέλουμε σαν ομάδα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News