Δεύτερη νίκη ο Βόλος, 1-0 τον Άρη

Ποδόσφαιρο
Δεύτερη νίκη ο Βόλος, 1-0 τον Άρη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το εύστοχο πέναλτι του Γέντρισεκ χάρισε τη νίκη στους Θεσσαλούς  

Ο νεοφώτιστος Βόλος έχει κάνει εντυπωσιακό ξεκίνημα στη Super League1, καθώς σήμερα νίκησε και τον Άρη με 1-0.

Οι Θεσσαλοί πήραν το «τρίποντο» χάρη στο εύστοχο πέναλτι του Γέντρισεκ στο δεύτερο ημίχρονο.

Η ομάδα του Παντελίδη προσπάθησε να αντιδράσει, όμως βρήκε απέναντι της τον εξαιρετικό Γκαραβέλη και την μαζική άμυνα των γηπεδούχων. 

Με δύο μεγάλες επεμβάσεις, μία για κάθε πορτιέρε ξεκίνησε το ματς. Ο Γκαραβέλης βρέθηκε σε ετοιμότητα μετά από την κεφαλιά του Ντιγκινί σε εκτέλεση κόρνερ μόλις στο 2ο λεπτό, ενώ στο 4’ ήταν η σειρά του Μουνίθ ν’ απειλήσει με τον Κουέστα να κάνει εκπληκτική επέμβαση. Το ματς πήρε δαιμονιώδη ρυθμό στο πρώτο 20λεπτο με τις δύο ομάδες να κάνουν συνεχείς επισκέψεις η μία στα καρέ της άλλης. Στο 12’ ο Ντιγκινί μπήκε από αριστερά και γύρισε στον Ιντέγε, αλλά ο Γκαραβέλης μάζεψε μπροστά από τον Νιγηριανό, ενώ στο 16’ ο Ζοάο υποχρέωσε τον Κουέστα σε μια ακόμα έξοχη επέμβαση για να μείνει τα 0-0.

Ο Άρης προσπαθούσε να χτυπήσει στον ανοικτό χώρο, σε αντίθεση με τον Βόλο που προσπαθούσε να πιέσει την άμυνα του Άρη ειδικά από τα αριστερά, με τον Φεράρι να δοκιμάζει πολλά γεμίσματα. Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε πάρα πολύ μετά το 30’ με μόνες φάσεις ως την ανάπαυλα, ένα σουτ του Σάσα που έδιωξε σε κόρνερ ο Δημόπουλος, ενώ από το κόρνερ ο Ρόουζ έπιασε κεφαλιά που εξουδετέρωσε ο Γκαραβέλης.

Οι φιλοξενούμενοι θέλησαν να μπουν δυνατά στην επανάληψη, όμως ο Βόλος ήταν αυτός που βρήκε την φάση για το γκολ. Σε μια άνοδο του Λύρατζη, ο δεξιός μπακ του Βόλου σούταρε, ο Σάσα έκανε χέρι και ο Κομίνης έδειξε την άσπρη βούλα στο 54’. Ο Γέντρισεκ ευστόχησε και στο 55’ ο Βόλος πήρε το προβάδισμα για το 1-0.

Ο Σάββας Παντελίδης έβγαλε τον φανερά απροετοίμαστο Μαντσίνι για να βάλει τον Λάρσον στο 57', ενώ λίγο μετά πέρασε και τον Μαρτίνες αντί του Ιντέγε, με τον Ντιγκινί να περνάει στην κορυφή της επίθεσης. Ο Σάσα με σουτ στο 64’, ο Μαρτίνες στο 69’ και ο Φετφατζίδης στο 73’ σταμάτησαν στον πολύ καλό Γκαραβέλη που με τις επεμβάσεις του έδινε ψυχολογία στην ομάδα του Χουάν Φεράντο για να πάρει ένα ακόμα σπουδαίο αποτέλεσμα.

Το κλου της βραδιάς από τον εκπληκτικό Γκαραβέλη, έγινε στο 82’ όταν ο Γκάμα που μόλις είχε περάσει στο ματς γύρισε στον Ντιγκινί που έπιασε στην κίνηση το πλασέ, ο Γκαραβέλης βρήκε την μπάλα και την έστειλε στο δοκάρι, για να σώσει την ισοφάριση. Αμέσως μετά ήταν ο Ζοάο που απείλησε, αλλά η μπάλα έφυγε λίγο έξω.  

BOΛΟΣ (Χουάν Φεράντο): Γκαραβέλης, Λύρατζης, Φεράρι, Διαμαντής, Δημόπουλος, Τσοκάνης, Μπαλογιάννης, Ζοάο, Μουνίθ, Μυστακίδης και Γέντρισεκ.

ΑΡΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Κουέστα, Σούντγκρεν, Ρόουζ, Δεληζήσης, Κόρχουτ, Σάσα, Ματίγια, Ντιγκινί, Μαντσίνι, Φετφατζίδης, Ιντέγε.  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News