Στην Αίγυπτο ο Εργοτέλης

Ποδόσφαιρο
Στην Αίγυπτο ο Εργοτέλης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αποστολή θα συνεχίσει την προετοιμασία στη χώρα του Φαραώ

Η προετοιμασία του Εργοτέλη θα συνεχιστεί από σήμερα στην Αίγυπτο, καθώς η αποστολή ταξίδεψε χθες το βράδυ με τελικό προορισμό το Κάιρο.

Ο Νίκκι Παπαβασιλείου και οι συνεργάτες του θα έχουν την ευκαιρία να δουλέψουν με τους παίκτες σε διαφορετικές συνθήκες και να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα για την ετοιμότητά τους, καθώς θα γίνουν τρία δυνατά φιλικά ματς.

Στην αποστολή, που αποτελείται από 24 παίκτες, μετέχουν οι Μπάτζιος, Μπουρσέλης, Ροβίθης, Κατσούρι, Μπουτσάκης, Bruce, Κατσιμήτρος, Τζελέπης, Καλογεράκης, Κοιλιάρας, Προβυδάκης, Έφορντ, Ιατρούδης, Γροντής, Σταθόπουλος, Βουτσάς, Πέιος, Κουατένγκ, Μποτέ, Σπίριακ, Μπαράτα, Οικονόμου, Μπούσης και Μανουσάκης.

Τις επόμενες ημέρες θα ταξιδέψουν για την Αίγυπτο και κάποιοι άλλοι παίκτες, καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι βρισκόμαστε σε μεταγραφική περίοδο.

Το πρώτο φιλικό παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί αύριο με αντίπαλο τη Wadi Degla, η οποία αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία της Αιγύπτου, ενώ το δεύτερο φιλικό είναι προγραμματισμένο το Σάββατο 31/8 με αντίπαλο την Suez FC (ομάδα δεύτερης κατηγορίας της χώρας).

Η αγωνιστική παρουσία της ομάδας του Ηρακλείου στη “χώρα των Φαραώ” θα ολοκληρωθεί την Τρίτη 3/9, με την αναμέτρηση κόντρα στην Dibb Al-Hisn SC, ομάδα που αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News