Βαρύ πένθος για τον συνάδελφό μας Μανόλη Βαρδαλαχάκη

Απόψεις
Βαρύ πένθος για τον συνάδελφό μας Μανόλη Βαρδαλαχάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η συγκίνηση είναι μεγάλη στο αθλητικό μας τμήμα, νιώθοντας όλοι μας τη θλίψη και το δάκρυ που κυλά από τα μάτια του συναδέλφου μας Μανόλη Βαρδαλαχάκη και της αγαπημένης του συζύγου Μαρίνας (Μάνιας) για την απώλεια του πατέρα της Μιχάλη Ανδρεάκη.

Το πένθος είναι πάντα βαρύ όταν φεύγουν από τη ζωή πολυαγαπημένα πρόσωπα της οικογένειας.

Για τον εκλιπόντα όλα έγιναν σύντομα μετά από μια απρόσμενη εγκεφαλική ζάλη σε ηλικία 76 ετών.

Ο δάσκαλος Μιχάλης Ανδρεάκης ήταν ένας ωραίος άνθρωπος, αφοσιωμένος στο εκπαιδευτικό του έργο, ανοικτόμυαλος, διαλεκτικός, εξαιρετικός συζητητής για οτιδήποτε μπορούσε να απασχολεί την κοινωνία, συνειδητοποιημένος για τον αγώνα ζωής των ανθρώπων και την πολιτική, αφοσιωμένος στην οικογένεια, τα παιδιά και τα εγγόνια του. Γεννημένος και μεγαλωμένος στις Βούτες, μέσα σε μια εξαίρετη για το ήθος της οικογένεια, έδειξε από νεαρή ηλικία την ποιότητά του και ξεχώρισε.

Ο υπογραφόμενος σε αυτό το σημείωμα, είχε την τύχη να τον γνωρίζει καλά καθώς πέρασε τα παιδικά και εφηβικά του χρόνια στην ίδια γειτονιά και έτυχε συζητητής μαζί του πολλές φορές, πάντα με θαυμασμό. Υπήρξε συνειδητά διδακτικός προς τους άλλους.

Θα είμαστε εκεί αύριο Τρίτη 27 του μήνα στις 11 το πρωί στον Ιερό Ναό Παναγίας Βουτών, όλοι μας, να τον αποχαιρετήσουμε και να προσευχηθούμε να είναι φωτεινός ο δρόμος στο στερνό του ταξίδι. Η σορός του θα βρίσκεται από τις 10 το πρωί στην εκκλησία. Τα θερμά μας συλλυπητήρια Μάνια και Μανόλη και σε όλη την οικογένεια. Καλό Ταξίδι Μιχάλη!

“Το τελευταίο αντίο στον αγαπημένο μου πεθερό Μιχάλη Ανδρεάκη θα το πούμε την Τρίτη στις 11 το πρωί στον Ιερό Ναό Παναγίας Βουτών. Η σορός θα βρίσκεται από τις 10 στην εκκλησία. Σας ευχαριστούμε για την συμπαράσταση στο βαρύ πένθος μας...”

Η ανάρτηση του Μανόλη που τον αγαπούσε πολύ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News