Αθλητισμός

Τρίτη εβδομάδα προετoιμασίας για το Ρέθυμνο Cretan Kings

Tι λένε Τάσος Τριαντάφυλλος, Σταύρος Μυκονιάτης και Τζάρβις Γκάρετ…

Η προετοιμασία του Ρέθυμνο Cretan Kings συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς, μπαίνοντας στην 3η εβδομάδα, η οποία περιλαμβάνει και τους πρώτους φιλικούς αγώνες.

Ο Β’ Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings, Τάσος Τριαντάφυλλος, πραγματοποίησε δηλώσεις σχετικά με τους φετινούς στόχους της ομάδας, αλλά και τη συνεχή στήριξη του κόσμου, τονίζοντας: «Αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με τα δεδομένα του πρωταθλήματος και το παράδειγμα που μας έδωσε η περσινή χρονιά, ο πρωταρχικός στόχος της ομάδας είναι η παραμονή στην κατηγορία όσο πιο γρήγορα γίνεται. Αυτός είναι ο βασικός μας στόχος, ιδιαίτερα φέτος που το πρωτάθλημα αναμένεται ακόμα πιο ανταγωνιστικό από το περσινό.
Όσο για την προετοιμασία, όλα βαίνουν καλώς. Αυτήν την εβδομάδα ξεκινούν και τα φιλικά ματς, ώστε να αποκτήσουν αγωνιστικό ρυθμό και να βρουν τα πατήματα τους οι παίκτες. Έχουμε προγραμματίσει αρκετά φιλικά σε Ελλάδα και Ουγγαρία σε διάστημα 3 εβδομάδων και πιστεύουμε να δεθούν οι παίκτες σε αυτό το διάστημα για να ξεκινήσουμε πανέτοιμοι τη φετινή περιπέτεια.
Όσον αφορά στον κόσμο, είναι το μεγάλο μας «όπλο» με τη συνεχή στήριξη του. Στα δύσκολα πέρυσι ήταν ακόμα πιο κοντά. Φέτος επίσης ανταποκρίνεται ξανά, τόσο με τις χορηγίες, όσο και με τις πωλήσεις διαρκείας, οι οποίες αυξάνονται μέρα με τη μέρα, βοηθώντας στον μέγιστο βαθμό την ομάδα μας».


Από την πλευρά του ο άμεσος συνεργάτης του προπονητή, Σταύρος Μυκονιάτης, σημείωσε: «Πρώτα απ’ όλα εύχομαι καλή χρονιά με υγεία. Παίζει τον πιο σημαντικό ρόλο, κυρίως στο κομμάτι που βρισκόμαστε για να μπορέσουμε και εμείς να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα για το πως κινείται η ομάδα. Αυτή την εβδομάδα θα είμαστε πλήρεις με τον ερχομό του Κόνερ Φράνκαμπ και θα έχουμε την ευκαιρία να δουλέψουμε όλοι μαζί. Μέχρι τώρα τα δείγματα είναι εξαιρετικά και ενθαρρυντικά, παρά το ότι βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή της προετοιμασίας. Αναμένεται μία πολύ δύσκολη χρονιά. Περιμένουμε να δούμε και τις υπόλοιπες ομάδες το πως θα εμφανιστούν για να συγκρίνουμε σχετικά με το επίπεδο που βρισκόμαστε».


Ο Τζάρβις Γκάρετ πραγματοποίησε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ομάδας του Ρεθύμνου, αναφερόμενος στην ευκαιρία που του δίνεται να παίξει σε ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. «Θεωρώ πως η μεταγραφή μου στο Ρέθυμνο Cretan Kings είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για μένα. Πέρυσι έπαιζα στην Κύπρο και έβλεπα αρκετά ματς της Basket League, γνωρίζοντας πως έπρεπε και γω να συμμετάσχω σε αυτήν τη λίγκα.
Μέχρι στιγμής τα πάμε αρκετά καλά. Οι προπονήσεις είναι καθημερινές και σκληρές, αλλά πιστεύω πως ανταποκρινόμαστε σε μεγάλο βαθμό, με τους προπονητές να δηλώνουν ικανοποιημένοι. Θα είμαστε σίγουρα πανέτοιμοι όταν ξεκινήσουν οι επίσημες αναμετρήσεις».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια