«Φορτσάρει» για Τσέλιο και... Μπούση ο Εργοτέλης

Ποδόσφαιρο
«Φορτσάρει» για Τσέλιο και... Μπούση ο Εργοτέλης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνεχίζονται οι επαφές για την ενίσχυση, τέλος ο Χατζηδίμπας

Οι προσθήκες στο έμψυχο δυναμικό του Εργοτέλη δεν έχουν ολοκληρωθεί και ο γενικός διευθυντής, Γιώργος Τουτζάρης «δουλεύει» δύο ακόμη υπόθεσης αυτές τις μέρες.

Συγκεκριμένα είναι σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις με την ΑΕΚ για τον Ηλία Τσέλιο, καθώς το θέμα αυτό παραμένει ανοιχτό, ενώ στο «κάδρο» μπήκε και η περίπτωση του… Μιχάλη Μπούση. Ο συνονόματος του προέδρου του ΟΦΗ, είναι 20χρονος αμυντικός που επίσης ανήκει στην ΑΕΚ και ο Εργοτέλης έχει δείξει ενδιαφέρον για να τον εντάξει στο ρόστερ. Μπορεί να αγωνιστεί ως κεντρικός αμυντικός και αριστερός μπακ, ενώ σύντομα αναμένονται εξελίξεις, όπως και στην περίπτωση Τσέλιου.

Στον αντίποδα, παρελθόν αποτελεί για τους «κιτρινόμαυρους» ο Κώστας Χατζηδίμπας, που δεν ήταν στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας για την σεζόν που έρχεται.

Τέλος, η προετοιμασία συνεχίστηκε σήμερα με εντατικούς ρυθμούς, ενώ στην Εθνική U21 της Σλοβακίας κλήθηκε ο Ντομινίκ Σπίριακ. Για αυτό το λόγο θα αναχωρήσει νωρίτερα από την Αίγυπτο, για τα δύο παιχνίδια με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του στο πρώτο 10ημερο του Σεπτεμβρίου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News