Το συγκινητικό «μήνυμα» του Αθηναίου

Μπάσκετ
Το συγκινητικό «μήνυμα» του Αθηναίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο έμπειρος γκαρντ ευχαρίστησε για τη στήριξη και ζήτησε από όλους να σταθούν δίπλα στην Εθνική

Μεγάλος άτυχος για την Εθνική ομάδα ήταν ο Γιάννης Αθηναίου, που χάνει το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας λόγω ρήξης χιαστού.

Ο 31χρονος γκαρντ, θέλησε να ευχαριστήσει μέσω Instagram όσους έδειξαν τη στήριξή τους προς το πρόσωπό του έπειτα από την πρόσφατη ατυχία του.

Επιπλέον, έδωσε το σύνθημα για δουλειά ώστε να επιστρέψει στη δράση το συντομότερο δυνατό και παράλληλα έκανε τις ευχές του ενόψει της παρουσίας της Ελλάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας.

Αναλυτικά αναφέρει: «Θέλω μέσα από την καρδιά μου να σας ευχαριστήσω όλους για την υποστήριξη και τις ευχές σας! Με κάνατε να νιώσω μοναδικά... Δεν υπάρχει χρόνος για στεναχώρια, αλλά μόνο χρόνος για σκληρή δουλειά, ώστε να επιστρέψω πιο δυνατός και να συνεχίσω να κάνω αυτό που αγαπώ πιο πολύ απ οτιδήποτε άλλο...

Πάμε όλοι μαζί να δώσουμε τη θετική μας ενέργεια και να στηρίξουμε αυτούς τους μάγκες που ταξίδεψαν στην Κίνα, ώστε να μας κάνουν πάλι υπερήφανους και να σηκώσουν τη σημαία μας ψηλά, εκεί που ανήκει! Ευγνώμων για όσα ζήσαμε κ περήφανος για όλους σας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News