default-image

Απογειώθηκε για τους ομίλους ο Ολυμπιακός, 4-0 τη Κράσνονταρ

Ποδόσφαιρο
Απογειώθηκε για τους ομίλους ο Ολυμπιακός, 4-0 τη Κράσνονταρ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σούπερ εμφάνιση για τους Πειραιώτες στο Καραϊσκάκη

Το δικό του… πάρτι έστησε στο γήπεδο «Καραϊσκάκη» ο Ολυμπιακός και είναι «αγκαλιά» με την πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

Οι Πειραιώτες επικράτησαν της Κράσνονταρ με το εντυπωσιακό 4-0 και μόνο αν… αυτοκτονήσουν στη Ρωσία την επόμενη Τρίτη, θα μείνουν εκτός συνέχειας.

Η τακτική του Πέδρο Μαρτίνς τον δικαίωσε στο 100%, καθώς περιόρισε τον αντίπαλο και ταυτόχρονα η ομάδα του ήταν πολύ επικίνδυνη.

Ο Γκερέρο έδειξε τον δρόμο προς τη νίκη με ωραίο πλασέ στο 31’ για το 1-0, ενώ ο νεαρός Ραντζέλοβιτς ήταν και πάλι καθοριστικότατος, καθώς σκόραρε στο 78’ και το 85’ και ουσιαστικά έριξε στο… καναβάτσο τους φιλοξενούμενους. Ο Ποντένσε στο 89’ με τρομερή εκτέλεση έβαλε το.. κερασάκι στην «ερυθρόλευκη» τούρτα με το 4-0.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ομάρ, Σεμέντο, Μεριά, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης, Γκιγιέρμε, Βαλμπουενά (87’ Καμαρά), Ποντένσε (92’ Τοροσίδης), Μασούρας (75’ Ραντζέλοβιτς).

ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ (Σεργκέι Ματβέεβ): Σαφόνοφ, Ραμίρες, Φιόλουσον, Σπάιτς, Πετρόφ, Καμπόλοφ, Καμπελά (25’ Όλσον), Βιλένα, Ναμλί (58’ Σουλεϊμάνοφ), Βάντερσον, Μπεργκ (69’ Ιγκνατίεφ).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News