Ο Σαλίμι βάζει τα χρήματα για τη ρήτρα, απομένει μόνο η βίζα για την άφιξη του

Ποδόσφαιρο
Ο Σαλίμι βάζει τα χρήματα για τη ρήτρα, απομένει μόνο η βίζα για την άφιξη του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Περιμένει τις 28 χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης για να μπει στο αεροπλάνο

Ο Ιμάν Σαλίμι είναι έτοιμος για το ταξίδι στην Ελλάδα, καθώς απομένει μόνο να εκδοθεί η βίζα, που είναι το τελευταίο «αγκάθι».

Με δεδομένη τη συμφωνία που υπάρχει ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον παίκτη εδώ και μέρες, ξεπεράστηκε το ένα εμπόδιο που αφορούσε την ρήτρα αγοράς από την Τράκτορ Σάζι.

Συγκεκριμένα, θα καταβληθεί από τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, προκειμένου να μείνει και τυπικά ελεύθερος, ώστε να υπογράψει στην ομάδα του Ηρακλείου. Η κίνηση αυτή δείχνει και την μεγάλη του επιθυμία να φορέσει τη φανέλα της κρητικής ομάδας. 

Για να γίνει όμως αυτό θα πρέπει να πάρει τη βίζα στα χέρια του, προκειμένου να μην υπάρχει το παραμικρό ρίσκο. Δηλαδή να μείνει ελεύθερος και να μείνει χωρίς ομάδας, αν κάτι δεν πάει καλά με τη βίζα.

Σε ότι αφορά το συγκεκριμένο θέμα, το ελληνικό προξενείο ζητά την έκδοση της, όμως πρέπει να εγκριθεί από τις 28 χώρες-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Συνήθως απαιτούνται 5 με 7 μέρες και στον ΟΦΗ ελπίζουν να μην υπάρξει περαιτέρω καθυστέρηση, κάτι που ίσως βάλει σε «κίνδυνο» τη μεταγραφή, αν φτάσουμε στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

Έτσι, στο βαθμό που είναι εφικτό, οι άνθρωποι της ομάδας έχουν κάποιες επαφές, ώστε να επισπεύσουν την διαδικασία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News