Αντίστροφη μέτρηση για την άφιξη Σαλίμι στον ΟΦΗ

Ποδόσφαιρο
Αντίστροφη μέτρηση για την άφιξη Σαλίμι στον ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιθανόν να έρθει στο Ηράκλειο εντός της εβδομάδας ο Ιρανός

Οι επόμενες προσθήκες του ΟΦΗ έχουν μπει σε ένα… δρόμο και είναι πιθανό αυτή την εβδομάδα να υπάρχουν ανακοινώσεις.

Η μία περίπτωση είναι γνωστή και αφορά τον Ιμάν Σαλίμι, που είναι με τις… βαλίτσες στο χέρι. Ο Ιρανός κεντρικός αμυντικός είναι έτοιμος για το ταξίδι στην Ελλάδα και το Ηράκλειο, αφού φαίνεται ότι απομένουν κάποιες λεπτομέρειες.

Τα βασικά διαδικαστικά ζητήματα έχουν επιλυθεί, τόσο σχετικά με τη ρήτρα αγοράς στην Τράκτορ Σάζι, όσο και με την βίζα του 23χρονου ποδοσφαιριστή.

Έτσι, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες είναι πολύ πιθανό μέσα στην εβδομάδα να βρίσκεται στην πόλη μας, ώστε να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του στον ΟΦΗ.

Από κει και πέρα, φαίνεται πως στην τελική ευθεία έχουν φτάσει οι συζητήσεις και με τον έτερο στόπερ. Στο «στόχαστρο» των Κρητικών βρίσκεται εδώ και μέρες συγκεκριμένος παίκτης, το όνομα του οποίου δεν έχει βγει προς τα έξω. Τα τελευταία 24ωρα, οι δύο πλευρές φαίνεται να κατέληξαν σε συμφωνία, ενώ κάτι ανάλογο συμβαίνει και με την ομάδα στην οποία ανήκει.

Έτσι, δεν πρέπει να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο για δύο προσθήκες εντός της εβδομάδας. Αν αυτές θα «κλείσουν» το ρόστερ ή θα υπάρχουν εκπλήξεις μέχρι τις 31 Αυγούστου, είναι κάτι που θα το δούμε στην πορεία. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News