Αθλητισμός

Παρουσία Αυγενάκη σύσκεψη για τη βία

Στις 16:00 σήμερα στο Υφυπουργείο Αθλητισμού με παρόντες τον Υπουργό Δικαιοσύνης, τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτης και τον αθλητικό εισαγγελέα…


Η σεζόν ξεκινά στην Ελλάδα με τη σέντρα της Super League 1 το Σάββατο (24/8) και στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιείται σύσκεψη σήμερα το μεσημέρι (20/8, 16:00) στο Υφυπουργείο Αθλητισμού.

Ο αρμόδιος Υφυπουργός, Λευτέρης Αυγενάκης, θα καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τον Υπουργό Δικαιοσύνης, Κώστα Τσιάρα, τον Υφυπουργό Προστασίας του πολίτη, Λευτέρη Οικονόμου, τον αθλητικό εισαγγελέα, Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου και εκπροσώπους της ΕΛ.ΑΣ.

Δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά τα θέματα της ατζέντας που θα θιχτούν στη σύσκεψη, είναι βέβαιο όμως ότι οι αρμόδιοι υπουργοί θα συζητήσουν για κάθε πτυχή της βίας που παρατηρείται στα ελληνικά γήπεδα και τους πιθανούς τρόπους αντιμετώπισής της.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού τις επόμενες ημέρες θα έχει και σειρά συναντήσεων με τους φορείς του επαγγελματικού ποδοσφαίρου

Συγκεκριμένα, την προσεχή Πέμπτη 22 Αυγούστου θα υπάρξει σύσκεψη, παρουσία των ΕΠΟ, Super League 1 και Super League 2, ενώ την Παρασκευή 23 Αυγούστου ο κ. Αυγενάκης θα συναντηθεί με τους δημοσιογραφικούς φορείς, ΕΣΗΕΑ και ΠΣΑΤ και ακολούθως, τις επόμενες ημέρες, με τους επικεφαλής των ΠΑΕ.

Θυμίζουμε πως το Σάββατο 24 Αυγούστου θα γίνει η σέντρα στο νέο πρωτάθλημα, με πολλά ζητήματα να παραμένουν ανοιχτά, όπως για παράδειγμα το θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων 5+2 ομάδων της Super League 1.

Πηγή: sport24.gr

Σχόλια