Τελευταίο «αντίο» στον Μανόλη Φουστανάκη

Αθλητισμός
Τελευταίο «αντίο» στον Μανόλη Φουστανάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το πρωί της Δευτέρας τελέστηκε η νεκρώσιμη ακολουθία

Το ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο και ο ΟΦΗ πενθούν από χθες για την απώλεια του παλαίμαχου, Μανόλη Φουστανάκη.

Σήμερα στις 11 το πρωί στον Άγιο Νεκτάριο Καλλιθέας (κοντά στη ΒΙ.ΠΕ),  «αποχαιρέτησαν» τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του ΟΦΗ, που έφυγε χθες από τη ζωή στα 60 του χρόνια.

Ο Μανόλης Φουστανάκης ήταν από τους στυλοβάτες της ομάδας σε δύσκολες εποχές, ενώ ήταν ενεργό μέλος και στο σύνδεσμο παλαιμάχων. Όλοι θέλησαν σήμερα να του πουν το "τελευταίο αντίο"...

Ο Μανόλης μας άφησε νωρίς...

Σοκ για το ποδοσφαιρικό Ηράκλειο, τον ΟΦΗ, τον Ηρόδοτο, τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές έφερε η χθεσινή είδηση για τον Μανόλη Φουστανάκη. Τον Μανόλη που μας άφησε νωρίς στα 60 του χρόνια, προδομένος από την καρδιά του.

Έναν άνθρωπο που δεν βρέθηκε κανείς να πει αρνητικό και είχε την αγάπη συμπαικτών και αντιπάλων προσφέροντας στο ποδόσφαιρο και σαν παλαίμαχος. 

"Ήταν ένας εκπληκτικός άνθρωπος!

Οικογενειάρχης και έντιμος, τον αγαπούσα πολύ", μας είπε ο μεγαλύτερος σε ηλικία Κώστας Ξενικάκης που προυπήρξε στον ΟΦΗ. Και τα καλά λόγια από έναν τέτοιο άνθρωπο λένε πολλά. Οι ανακοινώσεις από κάθε πλευρά με επίκεντρο τον ΟΦΗ που έχασε ένα δικό του άνθρωπο λένε πολλά επίσης...«Τα λόγια είναι φτωχά για να περιγράψουν την απώλεια ενός νέου ανθρώπου, πόσο μάλλον όταν αυτός αποτελεί μέρος της ιστορίας του συλλόγου μας. Το όνομα του Μανώλη Φουστανάκη δε θα πάψει ποτέ να μνημονεύεται ως ένα απ' αυτά που τίμησαν τη φανέλα του ΟΦΗ σε δύσκολες εποχές για την ομάδα μας, τη δεκαετία του '70 και στις αρχές της δεκαετίας του '80» αναφέρει η ΠΑΕ ΟΦΗ.

Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ αναφέρει στη δική του ανακοίνωση του: «Ο Μανόλης Φουστανάκης υπήρξε ένας ποδοσφαιριστής με ήθος και αγνή αγάπη για τον ΟΦΗ μας. Όμως και σαν μέλος του συνδέσμου παλαιμάχων ποδοσφαιριστών ΟΦΗ, ξεχώρισε με τη δράση του.

Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του και κουράγιο.

Συλλυπητήρια στο διοικητικό συμβούλιο των Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ (το Δ.Σ. του Συνδέσμου θα είναι σύσσωμο σήμερα στο "τελευταίο αντίο"), για την απώλεια τους».

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις εξέδωσαν ακόμη ο Ηρόδοτος (στον οποίο αγωνίστηκε και αγαπήθηκε ιδιαίτερα) και οι παλαίμαχοι της ομάδας της Νέας Αλικαρνασσού, η ΕΠΣ Ηρακλείου, ομάδες και παλαίμαχοι από ολόκληρη την Κρήτη. Επίσης, σχετικό «μήνυμα» και από τον Λευτέρη Αυγενάκη: «Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια για την απώλεια του Μανώλη Φουστανάκη, στους οικείους του και στην αθλητική οικογένεια του Ηρακλείου. Η προσφορά του βετεράνου ποδοσφαιριστή και μέλους του ΔΣ των παλαιμάχων του ΟΦΗ ήταν σημαντική και δεν θα ξεχαστεί». Η ΕΠΣΗ αναφέρει στην ανακοίνωσή της πως αντιπροσωπεία της θα παρευρεθεί στην εξόδιο ακολουθία...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News