Φιλική νίκη για τον Ηρόδοτο, 2-1 τον ΠΟΑ σε ένα δυνατό ματς

Ποδόσφαιρο
Φιλική νίκη για τον Ηρόδοτο, 2-1 τον ΠΟΑ σε ένα δυνατό ματς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναμέτρηση με... άρωμα Γ' Εθνικής στη Νέα Αλικαρνασσό

Δυνατό φιλικό παιχνίδι έγινε στο γήπεδο της Νέας Αλικαρνασσού, όπου ο Ηρόδοτος επικράτησε 2-1 του ΠΟΑ.

Οι Νίκος Σουργιάς και Μανόλης Σκύβαλος είχαν την ευκαιρία να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα, για την κατάσταση που βρίσκονται οι παίκτες αυτή την χρονική περίοδο.

Η αναμέτρηση είχε αρκετά από τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τη Γ’ Εθνική, όπου οι δύο ομάδες του Ηρακλείου θα βρεθούν αντιμέτωπες τη νέα σεζόν.

Ο Ηρόδοτος ξεκίνησε πιο δυνατά και πήρε το προβάδισμα μόλις στο 3ο λεπτό με σκόρερ τον Γαρεφαλάκη. Οι «κυανόλευκοι» είχαν καλή ευκαιρία με τον Κουσίδη στο 10’, ενώ στο 17’ και πάλι ο Γαρεφαλάκης σημείωσε το 2-0.

Στο δεύτερο 45λεπτο, ο ΠΟΑ ανέβασε «στροφές» και είχε καλές στιγμές στο επιθετικό κομμάτι. Σε μια από αυτές ο Καϊμακαμούδης βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα για το 2-1.

Αυτό ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, αφού στο 70’ το δυνατό σουτ του Καλαμιώτη σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας των φιλοξενούμενων.

ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Νίκος Σουργιάς): Παναγιώτου, Καργιωτάκης (46’ Παπουτσιδάκης), Κατσαρός (46’ Ντελία), Αννιτσάκης (46’ Παναγιωτάκης), Κανδυλάκης (62’ Μπαλάφας), Κίσσας (46’ Τσακάνι), Κασαπάκης (72’ Μουντράκης), Κουσίδης (46’ Καλαμιώτης), Γκίνη (62’ Βρακάκος), Κουτσογιαννάκης (72’ Ντέτσικας), Γαρεφαλάκης (46’ Αμαραντίδης).

ΠΟΑ (Μανόλης Σκυβαλος): Μανουσάκης, Φραγκιαδάκης (77’ Ανδρικάκης), Γιαλυτάκης (66’ Μανουσάκης), Πετράκης (66’ Νηστικάκης), Σαμουηλίδης, Κερμενίδης, Βοργιας (50’ Πλουσής), Ξυλούρης (50’ Τζουανάκης), Νικολι, Καϊμακαμούδης (66’ Ντραγκότι), Μαρκουλάκης (77’ Δρίτσας).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News