Ερασιτέχνης, ομάδες και φορείς για την απώλεια του Μανόλη Φουστανάκη

Ποδόσφαιρο
Ερασιτέχνης, ομάδες και φορείς για την απώλεια του Μανόλη Φουστανάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις για τον παλαίμαχο του ΟΦΗ

Η απώλεια του Μανόλη Φουστανάκη έχει σκορπίσει τη θλίψη στο ποδοσφαιρικό Ηράκλειο.

Οι παλαίμαχοι του ΟΦΗ είναι συγκλονισμένοι για τον αδόκητο χαμό του, ενώ η νεκρώσιμη ακολουθία θα γίνει αύριο στις 11 το πρωί στον Άγιο Νεκτάριο Καλλιθέας (κοντά στη ΒΙ.ΠΕ).

Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ αναφέρει στην ανακοίνωση του: «Το διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Μανόλη Φουστανάκη, για τον ξαφνικό χαμό του.

Ο Μανόλης Φουστανάκης υπήρξε ένας ποδοσφαιριστής με ήθος και αγνή αγάπη για τον ΟΦΗ μας. Όμως και σαν μέλος του συνδέσμου παλαιμάχων ποδοσφαιριστών ΟΦΗ, ξεχώρισε με τη δράση του.

Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του και κουράγιο.

Συλλυπητήρια στο διοικητικό συμβούλιο των Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ, για την απώλεια τους.

Ο σύλλογος μας είναι φτωχότερος, με το χαμό του Μανόλη Φουστανάκη.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις εξέδωσαν ακόμη Ηρόδοτος (στον οποίο αγωνίστηκε) και ΠΟΑ, όπως και οι παλαίμαχοι των δύο σωματείων.  

Επίσης, σχετικό «μήνυμα» και από τον Λευτέρη Αυγενάκη: «Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια για την απώλεια του Μανώλη Φουστανάκη, στους οικείους του και στην αθλητική οικογένεια του Ηρακλείου. Η προσφορά του βετεράνου ποδοσφαιριστή και μέλους του ΔΣ των παλαιμάχων του ΟΦΗ ήταν σημαντική και δεν θα ξεχαστεί».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News