Τα… φώτα στο Παγκρήτιο για το φιλικό Εργοτέλης-ΟΦΗ

Ποδόσφαιρο
Τα… φώτα στο Παγκρήτιο για το φιλικό Εργοτέλης-ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στις 19:00 η σέντρα στην αναμέτρηση των δύο συμπολιτών

Όλοι δρόμοι οδηγούν στο Παγκρήτιο Στάδιο απόψε, όπου στις 19:00 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί το δυνατό φιλικό παιχνίδι συμπολιτών ανάμεσα στον Εργοτέλη και τον ΟΦΗ.

Πρόκειται για την «πρόβα τζενεράλε» του ΟΦΗ ενόψει της πρεμιέρας στην Super League 1 και το ματς με τον Άρη, ενώ και για τον Εργοτέλη θα είναι ένα δυνατό «κρας τεστ».

Οι Γιώργος Σίμος και Νίκκι Παπαβασιλείου θα έχουν την ευκαιρία να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση των παικτών τους.

Για τον ΟΦΗ μάλιστα, το πρόγραμμα περιελάμβανε προπόνηση σήμερα το πρωί για όσους είναι εκτός αποστολής, αλλά και για τους νεαρούς Σουρνάκη και Περδίκη, που είναι στις επιλογές για το Παγκρήτιο.

Ο Σακόρ έκανε πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι Οικονόμου, Περδίκης, Σουρνάκης, Φερέιρα, Μπολάκης και Μίγγος ακολούθησαν ατομική προπόνηση με έμφαση σε ασκήσεις ενδυνάμωσης, τεχνικής μεταβιβάσεων και ασκήσεις με τελειώματα στην εστία.

Στον Εργοτέλη από την άλλη, δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα και έτσι ο Νίκκι Παπαβασιλείου καταστρώνει τα πλάνα του, χωρίς… πονοκεφάλους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News