Για την πρόκριση απόψε ο Ατρόμητος κόντρα στη Λέγκια

Ποδόσφαιρο
Για την πρόκριση απόψε ο Ατρόμητος κόντρα στη Λέγκια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι Περιστεριώτες θέλουν να εκμεταλλευτούν την έδρα μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα

Με στόχο την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League, ο Ατρόμητος υποδέχεται σήμερα (19:00, ΕΡΤ) τη Λέγκια Βαρσοβίας στη ρεβάνς του 0-0.

Οι Περιστεριώτες είναι αποφασισμένοι για το επόμενο βήμα, αν και η αποστολή τους δεν είναι εύκολη απέναντι σε μια ποιοτική ομάδα.

Ο Γιάννης Αναστασίου δεν θα έχει σίγουρα στη διάθεση του τον ανέτοιμο, Κυριάκο Κιβρακίδη, ενώ η Λέγκια θα παίξει χωρίς τον Ντομαγκόι Άντολιτς (ενοχλήσεις στη μέση), αλλά και τους Γουλιάμ Ρεμί και τον επιθετικό Βαμαρά Σανόγκο, οι οποίοι είναι εδώ και καιρό στα… πιτς.

Σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα του Ατρομήτου, κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά το πώς θα παρατάξει την ομάδα του ο Γιάννης Αναστασίου, διότι θέλει να πάει πιο επιθετικά ο Έλληνας προπονητής. Άλλωστε και στην Πολωνία επεφύλασσε μια έκπληξη με τη χρησιμοποίηση του Κάχιλα από την αρχή. Τα δεδομένα στην άμυνα είναι στάνταρ.

Ο Μέγερι θα βρεθεί στο τέρμα, ο Κατράνης αριστερά, ο Νάτσος δεξιά και οι Ρισβάνης-Γούτας θα είναι τα δύο στόπερ. Μάντσον και Χαρίσης θα βρεθούν στον άξονα, ενώ δεδομένη θεωρείται η παρουσία του Ούμπιδες στο αρχικό σχήμα, όπως και του Βέλλιου. Από εκεί και πέρα ξεκινάνε τα δύσκολα. Λογικά, βασικός θα είναι κι ο Μανούσος, αλλά από το σχήμα που θα επιλέξει ο Αναστασίου, θα κριθεί το αν θα είναι στο πλευρό του 27χρονου φορ ή αν θα κινείται στα «φτερά». Το ενδεχόμενο να παίξει και πάλι ο Κάχιλα στο κέντρο, ώστε να είναι και πολύ δυνατός ο Ατρόμητος στις στημένες φάσεις, δεν πρέπει να το αποκλείσουμε, με τον Ισραηλινό μεσοαμυντικό να διεκδικεί θέση από τον Ενσικουλού και ίσως και από τον Ρόσα, που θα κάνουν πιο επιθετική την ομάδα του Περιστερίου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News