Ο Γενικός Γραμματέας Απόδημου Ελληνισμού στα Βαρδινογιάννεια

Πολιτισμός
Ο Γενικός Γραμματέας Απόδημου Ελληνισμού στα Βαρδινογιάννεια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκδήλωση αφιερωμένη στον Πολιτικό, Οραματιστή, Ανθρωπιστή και Ευεργέτη Παύλο Βαρδινογιάννη

Ο Γενικός Γραμματέας Απόδημου Ελληνισμού κ. Γιάννης Χρυσουλάκης,  παρέστη ως Εκπρόσωπος του Προέδρου της Ελληνικής Κυβέρνησης στα Πολιτιστικά Βαρδινογιάννεια, στο Ηράκλειο της Κρήτης , που διοργάνωσε ο Όμιλος Βρακοφόρων Κρήτης. Ο Γενικός Γραμματέας συνεχάρη προσωπικά τον Πρόεδρο κ. Στέλιο Κιαγιαδάκη για την εξαιρετική εκδήλωση αφιερωμένη στον Πολιτικό, Οραματιστή, Ανθρωπιστή και Ευεργέτη Παύλο Βαρδινογιάννη.

Συνεχάρη επίσης προσωπικά όλους τους Ριζίτες και τη χορευτική ομάδα των Βρακοφόρων, καθώς και τον Αρχιμουσικό της Μπάντας του Πολεμικού Ναυτικού.

Στα πλαίσια της βραδιάς συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Παγκρήτιας Ένωσης Μελβούρνης κ. Ι.Νικολακάκη, με τον Πρόεδρο του Παγκοσμίου Συμβουλίου Κρητών κ. Α. Τσουρδαλάκη με τους οποίους και αντάλλαξε απόψεις για θέματα της Ομογένειας της Αυστραλίας. Τέλος με ιδιαίτερη συγκίνηση ευχαρίστησε για την παρουσία τους και συνομίλησε με όλα τα μέλη του χορευτικού συγκροτήματος της Παγκρήτιας Ένωσης Μελβούρνης, το οποίο έδωσε ένα εντυπωσιακό "παρών" στη λαμπερή αυτή βραδιά. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News