Το σημείο της οδού Χάνδακος που ιδρύθηκε πριν 90 χρόνια ο Εργοτέλης

Αθλητισμός
Το σημείο της οδού Χάνδακος που ιδρύθηκε πριν 90 χρόνια ο Εργοτέλης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιδιαίτερη ανακοίνωση των φιλάθλων της ομάδας "Alternatives" , ακόμα πιο ιδιαίτερη η φωτογραφία...

Με μία ιδιαίτερη ανακοίνωση ο Σ.Φ. Εργοτέλη "Alternatives" χαιρετίζει τα 90 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου.

Ακόμα πιο σημαντική η φωτογραφία (που δημοσιεύουμε στο θέμα) από την οδό Χάνδακος, στο κέντρο του Ηρακλείου που "γεννήθηκε" το 1929 ο σύλλογος.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"90 χρόνια στην καρδιά μας…

Η μέρα συμπλήρωσης 90 χρονών ζωής του συλλόγου μας, συγκινεί και εμπνέει χιλιάδες ανθρώπων, που όλα αυτά τα χρόνια έβαλαν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο το λιθαράκι τους στην διαμόρφωση της ιστορίας του.

Σε αυτή την 90χρονη πορεία, εκατοντάδες αθλητές φόρεσαν τη φανέλα με το Κνώσιο Ολυμπιονίκη στο στήθος, άλλοι υπηρέτησαν διοικητικά το σύλλογο αφιερώνοντας χρόνο και ολόκληρες περιουσίες, άλλοι πάλι τον ακολούθησαν σαν πιστοί φίλαθλοι σε όλα τα γήπεδα που αγωνίστηκε. Όλοι όμως πάντα μαζί παρών στα εύκολα και στα δύσκολα.

Κάποιοι δεν είναι πια κοντά μας. Από αυτούς άλλοι πρόλαβαν να δουν τον ΕΡΓΟΤΕΛΗ να μεγαλουργεί και άλλοι δεν τα κατάφεραν, όμως κράτησαν τη σπίθα αναμμένη σε δύσκολες εποχές και τη παρέδωσαν στους επόμενους.

Οι “περιπέτειες” 90 χρόνων είναι που δίνουν σήμερα δύναμη στους αθλητές, παράγοντες και φιλάθλους να βαδίσουν περήφανοι στο μέλλον, διαδίδοντας την ιδέα του ΕΡΓΟΤΕΛΗ.

Τιμάμε όλους εκείνους που στάθηκαν και στέκονται έως και σήμερα όρθιοι, με δέος μπροστά στο Σύλλογο.

Αυτοί που εμπνεύστηκαν το σήμα, τα χρώματα και την κατεύθυνση του, εκεί, στο καζίνο του Ροΐδη, στο ιστορικό κέντρο του Ηρακλείου (οδός Χάνδακος), μπορούν να νιώθουν υπερήφανοι και αισιόδοξοι ότι ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ τους, προχωράει και μεγαλώνει, μένοντας πάντα νέος και πιστός στις ιδέες του.

ΖΗΤΩ ΤΑ 90 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΤΕΛΗ!"

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News