Τρίτος στην Ελλάδα ο ΠΑΛ.ΕΥ.Ε.

Σπορ
Τρίτος στην Ελλάδα ο ΠΑΛ.ΕΥ.Ε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ομάδα του Παράσχου Δεσκουλίδη συμμετείχε το Πανελλήνιο Beach Wrestling 2019 στην Κατερίνη…

Με ένα ασημένιο κι ένα χάλκινο μετάλλιο, καθώς και με το κύπελλο και το μετάλλιο της τρίτης θέσης στην Πανελλήνια κατάταξη των συλλόγων στην κατηγορία Κορασίδων επέστρεψε από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Wrestling 2019 της Κατερίνης και ο Α.Σ. "ΠΑΛ.ΕΥ.Ε." . 

Αξίζει να σημειωθεί πως το ασημένιο και το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησαν αντίστοιχα ο Γιάννης Μιχελάκης στην κατηγορία +70kgr Παίδων και η Ιωάννα Δεσκουλίδου στα +50kgr Koρασίδων δίνει την δυνατότητα στους δύο αθλητές του συλλόγου να επωφεληθούν της πριμοδότησης με μόρια για την εισαγωγή τους σε Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της επιλογής τους.

«Εξαιρετική εμφάνιση όλων των παιδιών. Η Ιωάννα Δεσκουλίδου έδειξε έτοιμη για το Παγκόσμιο Κορασίδων και ο Γιάννης Μιχελάκης για τους Βαλκανικούς αγώνες. Η Χρυσάνθη Δεσκουλίδου και ο Στέφανος Γκογκόσης ενίσχυσαν την ομαδική προσπάθεια και συνετέλεσαν στην συλλογική διάκριση.

Εντυπωσιακή ήταν η αύξηση και το επίπεδο των συμμετεχόντων. Συγχαρητήρια στους διοργανωτές. Συγχαρητήρια και σε όλους τους συλλόγους και τους αθλητές που έλαβαν μέρος», τόνισε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Παράσχος Δεσκουλίδης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News