«Πέταξε» για Ολλανδία ο ΟΦΗ με όρεξη και διάθεση για πολύ δουλειά

Ποδόσφαιρο
«Πέταξε» για Ολλανδία ο ΟΦΗ με όρεξη και διάθεση για πολύ δουλειά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναχώρησε για το Ρότερνταμ η αποστολή κι από κει για Άπελντορν

Η αποστολή του ΟΦΗ «πέταξε» για Ολλανδία, όπου θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας για ένα 20ημερο.

Κατά την αναχώρηση από το αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης», η διάθεση των ποδοσφαιριστών για σκληρή δουλειά ήταν το κύριο χαρακτηριστικό.

Πρώτος «σταθμός» το Άπελντορν, όπου στο προπονητικό κέντρο της περιοχής θα περάσουν οι πρώτες δέκα μέρες και θα ακολουθήσει η «μετακόμιση» στο Μπουργκ Χαμστέντε, για το δεύτερο μέρος της προετοιμασίας.

Ο Νίκος Κοροβέσης τόνισε ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και ανέφερε μεταξύ άλλων: «Όλα τα παιδιά δουλέψαμε αυτές τις μέρες στο Ηράκλειο και θα συνεχίσουμε στην Ολλανδία. Εκεί θα μπουν οι βάσεις και θα δώσουμε δυνατά φιλικά παιχνίδια, όπου θα τεστάρουμε τις δυνάμεις μας. Δουλεύουμε με συγκεκριμένη φιλοσοφία, ώστε τη νέα χρονιά να προσφέρουμε ένα ελκυστικό ποδόσφαιρο στον κόσμο».

Από την πλευρά του ο Θανάσης Ντίνας υπογράμμισε: «Πάμε στην Ολλανδία με διάθεση και όρεξη για δουλειά. Δουλεύουμε σε ένα συγκεκριμένο πλάνο και θα έχουμε τη δυνατότητα να δούμε πως ανταποκρίνεται η ομάδα κόντρα σε δυνατούς αντιπάλους. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο για τη νέα σεζόν».

Αρχηγός αποστολής είναι ο Παύλος Αδάμος, ενώ εκτός από τους παίκτες θα ταξιδέψουν τα μέλη του τεχνικού τιμ Τάσος Πρίτσας, Βαγγέλης Λάππας, Ευθύμης Κυπριανού και Γιώργος Γαυγιωτάκης, όπως φυσικά και μέλη του ιατρικού τιμ.

Συνολικά 28 ποδοσφαιριστές (μαζί με τον υπό δοκιμή Σαμίρ Ναμπί) είναι στην αποστολή και είναι οι: Σωτηρίου, Δερμιτζάκης, Σηφάκης, Σακόρ, Νάστος, Ντίνας, Νέιρα, Μάνος, Ναμπί, Σεμέντο, Μαρινάκης, Γιαννούλης, Τσιλιανίδης, Βαζ, Οικονόμου, Σάσι, Μεγιάδο, Κοροβέσης, Μίγγος, Μπολάκης, Μπράουν, Περδίκης, Καλαϊτζάκης, Φερέιρα, Σουρνάκης, Νοικοκυράκης, Πέρσον.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News