Με την Εθνική στην Ουγγαρία πολίστες του ΝΟΧανίων

Αθλητισμός
Με την Εθνική στην Ουγγαρία πολίστες του ΝΟΧανίων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πλούσια δράση τις επόμενες ημέρες για τον υγρό στίβο του ΝΟΧ…

Δύο αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων και ένας που αγωνίζεται ως δανεικός στην ομάδα του Παλαιού Φαλήρου ανακοινώθηκε πως συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή του 5εθνούς τουρνουά, κατηγορίας νέων ανδρών στο οποίο θα αγωνιστεί η Εθνική μας ομάδα.

Πρόκειται για τουρνουά που θα διεξαχθεί από την Παρασκευή 12 μέχρι και την Κυριακή 14 Ιουλίου στην πόλη Βαράζντιν της Ουγγαρίας. Η προετοιμασία αφορά το παγκόσμιο πρωτάθλημα Κ20 που θα διεξαχθεί στην πόλη του Κουβέιτ το διάστημα από 12 έως 20 Δεκεμβρίου.

Ειδικότερα, στην αποστολή που ανακοίνωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Τεό Λοράντος, βρίσκονται οι Σταμάτης Κουτρουλάκης, Δημοσθένης Αγιωργούσης και Νίκος Μητράκης, που αγωνίζεται στο Παλαιό Φάληρο δανεικός από τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων.

Η Εθνική μας μετέχει στο τουρνουά μαζί με τις ομάδες των Ουγγαρίας, Μαυροβουνίου, Σερβίας και Κροατίας.

Σε ό,τι αφορά τους αγώνες που πρόκειται να δώσει, αυτοί είναι οι εξής:

10.00 Σερβία-Ελλάδα

Σάββατο

10.00 Ελλάδα-Ουγγαρία και 18.00 Ελλάδα-Μαυροβούνιο

Κυριακή

09.30 Κροατία-Ελλάδα

Στο Πανελλήνιο Κολύμβησης ο ΝΟΧ

Στη Θεσσαλονίκη, με τις κατηγορίες παίδων-κορασίδων, ανοίγει την Πέμπτη (11/7) η αυλαία για το πανελλήνιο πρωτάθλημα κατηγοριών κολύμβησης.

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων θα δώσει το παρών με δύο αθλητές και πέντε αθλήτριες, οι οποίοι θα διεκδικήσουν τις καλύτερες δυνατές επιδόσεις. Ανάμεσα τους, ξεχωρίζει η παρουσία για τον Αλέξανδρο Κάχρη, ο οποίος πριν λίγες ημέρες αναδείχθηκε με ένα εντυπωσιακό πανελλήνιο ρεκόρ στην 5η θέση στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης στο αγώνισμα των 800μ. ελεύθερο, το οποίο διεξήχθη στο Καζάν της Ρωσίας.

Σε ό,τι αφορά τη συνέχεια του πρωταθλήματος, θα ακολουθήσουν οι παμπαίδες-παγκορασίδες Α’ (16-18 Ιουλίου, Βόλος), παμπαίδες-παγκορασίδες Β’ (20-22 Ιουλίου, Βόλος), έφηβοι-νεάνιδες (26-28 Ιουλίου, Αθήνα) και άνδρες-γυναίκες (5-7 Αυγούστου, Αλιμος).

Αναλυτικά, η αποστολή για τον ΝΟΧ είναι η εξής: Γρηγοράκη, Διακολουκάς, Ζήνωνος, Κάχρης, Μουντουράκη, Νταουντάκη, Πολυμέρου.

Με προσδοκίες στη Χίο

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις για μία όσο το δυνατόν πιο ουσιαστική παρουσία συμμετέχει ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων στο πανελλήνιο πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης που διεξάγεται στην Χίο.

Συνολικά, 53 αθλητές και αθλήτριες συγκροτούν την αποστολή για την ομάδα του Ηλία Καλαμαρίδη, στόχος της οποίας είναι να διεκδικήσει μία από τις τρεις πρώτες θέσεις στη γενική κατάταξη. Αν μη τι άλλο, οι αθλητές του Ομίλου βρίσκονται σε μια εξαιρετική κατάσταση και αυτό θα επιδιώξουν να επιβεβαιώσουν στο πλαίσιο της παρουσίας τους στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Αναλυτικότερα η αποστολή σε αγόρια και κορίτσια είναι η εξής:

Ανδριανός, Γερουλάκη, Γκεσούλης, Δημουλιός, Καπής, Καρτσωνάκης, Κελαϊδής, Κληματσάκης, Κούτρης, Λεδάκης, Λιόλιος Εμμανουήλ, Λιόλιος Ιωάννης, Μποφίλης, Ναναδάκης, Παπαγιαννάκης, Παπασήμος, Ρημαντωνάκης Ιωάννης, Ρημαντωνάκης Κωνσταντίνος, Ρινακάκης, Σόρκος, Σκυλουράκης, Τρουλινός, Χατζηδάκης, Χατζηπλής, Χίνος Ιάσων Χίνος Κυριάκος, Χίνος Παντελής.

Ανδριανού, Βαλυράκη, Βαρδαλάκη, Βροντάκη, Γιανναράκη, Καλλιτσάκη, Καρτσωνάκη, Κατερινάκη, Καυκαλάκη, Κληματσάκη, Κογιαννάκη, Κρητικάκη, Λεδάκη, Μπαλολάκη, Μπασιά, Μποτωνάκη, Ναναδάκη, Παπαδοπούλου, Ριτζάκη Ευαγγελία, Ριτζάκη Ιωάννα, Σκυλουράκη, Τζουβαδάκη, Φραγκιαδάκη, Φραντζεσκάκη, Χατζηδάκη, Χατζηπλή.

Το πρωτάθλημα κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη (11/7) και ολοκληρώνεται την προσεχή Κυριακή (14/7). Συνολικά συμμετέχουν 486 αθλητές και αθλήτριες από 39 σωματεία απ’ όλη τη χώρα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News