Αθλητισμός

Το μήνυμα Πλούταρχου για τον Αυγενάκη!

Ικανοποίηση στον κρητικό αθλητισμό για την υπουργοποίηση του Μεσαρίτη βουλευτή

Ο Λευτέρης Αυγενάκης είναι ο νέος υφυπουργός αθλητισμού και αυτό το γεγονός έφερε ικανοποίηση στους ανθρώπους του κρητικού αθλητισμού, καθώς αναλαμβάνει αυτό το πόστο ένας άνθρωπος που έχει δώσει μάχες για να δοθούν λύσεις στο παρελθόν.

Ένας από τους πρώτους που έσπευσαν να τον συγχαρούν ήταν ο ξάδερφός του και Α’ Αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, Γιώργος-Πλούταρχος Κουτεντάκης, που ήταν μάλιστα και από τους πρώτους με τους οποίους συνομίλησε ο κ. Αυγενάκης μετά την ανάληψη του Υφυπουργείο Αθλητισμού. Ο Πλούταρχος έγραψε χαρακτηριστικά:

«Η ώρα της δικαίωσης! Χιλιάδες ώρες στο τρέξιμο, χιλιάδες ώρες απ’ άκρη σε άκρη στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, με απίστευτη ενέργεια, με απίστευτη διάθεση! Λευτέρη είσαι ο πρώτος των πρώτων στην Κρήτη, είσαι από τους κορυφαίους στην Ελλάδα, είμαστε περήφανοι για εσένα… Και να είσαι σίγουρος ότι περήφανος θα είναι και ο πατέρας σου, που τώρα θα σε καμαρώνει από ψηλά…Ο αθλητισμός της χώρας σε έχει ανάγκη, η ευθύνη που αναλαμβάνεις είναι μεγάλη αλλά είμαστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρεις!»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια