Συντονιστής ποδοσφαίρου ο Νιόπλιας, τιμ μάνατζερ ο Τσινός στον ΟΦΗ

Ποδόσφαιρο
Συντονιστής ποδοσφαίρου ο Νιόπλιας, τιμ μάνατζερ ο Τσινός στον ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ενίσχυση στο στελεχιακό δυναμικό του ΟΦΗ με ονόματα που έχουν γράψει ιστορία

Η διάρθρωση του ΟΦΗ στο ποδοσφαιρικό τμήμα έχει αλλαγές, αφού ενισχύεται με πρόσωπα που έχουν γράψει σημαντική ιστορία με την ομάδα.

Ο Νίκος Νιόπλιας επιστρέφει από ένα διαφορετικό πόστο, αφού μετά από συζήτηση με τον Γιάννη Σαμαρά, συμφώνησε να είναι ο συντονιστής ποδοσφαίρου.

Ουσιαστικά θα πρόκειται για τον άμεσο συνεργάτη του τελευταίου, αναλαμβάνοντας ένα κομβικό ρόλο για τη λειτουργία της ομάδας.

Θέση-κλειδί είναι και αυτή του Γρηγόρη Τσινού, ο οποίος θα είναι ο τιμ μάνατζερ των Κρητικών, έχοντας το βασικότερο ρόλο εντός των αποδυτηρίων. Μαζί του και ο Παύλος Αδάμος, με τη διαφοροποίηση ότι θα είναι υπεύθυνος για ότι χρειάζονται οι παίκτες εκτός αποδυτηρίων.

Ο Σάββας Κωφίδης από την άλλη θα είναι ο συντονιστής των τμημάτων υποδομής, αντικείμενο με το οποίο έχει ασχοληθεί κατά το παρελθόν σε Άρη και Ηρακλή.

Χρέη σκάουτερ αναλαμβάνει ο Αλέξης Αλεξούδης, που επίσης επιστρέφει στην ομάδα του Ηρακλείου, όπως και οι Κώστας Δερμιτζάκης και Παναγιώτης Πετράς που θα είναι προπονητές στις υποδομές.

Όλα τα παραπάνω πρόσωπα έχουν ήδη αναλάβει αρμοδιότητες, όμως επίσημα η έναρξη της συνεργασίας είναι από την 1η Αυγούστου. Έτσι, την αποστολή στην Ολλανδία θα συνοδεύσει ο Παύλος Αδάμος, ενώ δεν αποκλείεται κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας το παρών για κάποιες μέρες να δώσει και ο Γρηγόρης Τσινός. 

Η επίσημη ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας και τη στελέχωση του ποδοσφαιρικού τμήματος με τους:

*Νίκο Νιόπλια, στη θέση του Συντονιστή Ποδοσφαίρου.

*Γρηγόρη Τσινό, ως Team Manager της πρώτης ομάδας. Ο νέος ρόλος του Παύλου Αδάμου στο οργανόγραμμα είναι Υπεύθυνος στο Γραφείο Διασύνδεσης Ποδοσφαιρικού Τμήματος.

*Σάββα Κωφίδη, στη θέση του Συντονιστή Τμημάτων Υποδομής.

*Αλέξη Αλεξούδη, ως Scouter.

Επίσης προπονητές στα τμήματα υποδομής αναλαμβάνουν οι Κώστας Δερμιτζάκης και Παναγιώτης Πετράς».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News