Ήρθε στον ΟΦΗ o Γιάννης Ρουμελιωτάκης για να τον βοηθήσει στην Volley League

Αθλητισμός
Ήρθε στον ΟΦΗ o Γιάννης Ρουμελιωτάκης για να τον βοηθήσει στην Volley League

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έχοντας ένα πλούσιο βιογραφικό, με σημαντική εμπειρία στη μεγάλη κατηγορία, αποφάσισε να επιστρέψει στη γενέτειρά του…

Σε εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η οργάνωση του τμήματος βόλεϊ του ΟΦΗ ενόψει της πρώτης συμμετοχής του στο νέο πρωτάθλημα της Volley League. H ομάδα του Ηρακλείου έχει πραγματοποιήσει στοχευμένες μεταγραφικές κινήσεις, ενισχύοντας σημαντικά το δυναμικό της για τη νέα χρονιά! Μέχρι στιγμής έχει αποκτήσει τους έμπειρους Γιάννη Ρουμελιωτάκη και Δημήτρη Γκαρά, αλλά και τον Μαυροβούνιο Μίλος Κούλαφιτς, τον Ουκρανό Ντιμίτρι Στοροζίλοφ και τον Κολομβιανό Κέβιν Καραμπαλί.

Σε ό,τι αφορά τον Γιάννη Ρουμελιωτάκη, επιστρέφει στο Ηράκλειο μετά από 11 χρόνια με μια σημαντική πορεία στα σαλόνια της Α1, αφού έχει αγωνιστεί σε Ολυμπιακό, ΑΕΚ και Κηφισιά, έχοντας κατακτήσει πρωτάθλημα, Κύπελλο και Λιγκ Καπ, ενώ έχει περάσει και από τον Πανελλήνιο και την Καρδίτσα.

«Μετά από μια θητεία 11 χρόνων εκτός Κρήτης στα σαλόνια της Volley League, πήρα την απόφαση να έρθω στο νησί με σκοπό να βοηθήσω τον ΟΦΗ, που ανέβηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του στην κατηγορία. Είδα ότι πίσω από τον ΟΦΗ υπάρχουν άνθρωποι που αγαπάνε το άθλημα και την ομάδα, και θέλουν να εδραιωθούν στην κατηγορία. Έτσι ήταν πιο εύκολη η απόφασή μου να γυρίσω. Θα κάνω τα αδύνατα δυνατά για να πάει ο ΟΦΗ όσο πιο ψηλά γίνεται...», τόνισε στην εκπομπή “Κρήτη Σήμερα” ο έμπειρος ακραίος βολεϊμπολίστας και συνέχισε αναφορικά με τον στόχο της ομάδας: «Μια νεοφώτιστη ομάδα όπως ο ΟΦΗ σίγουρα θα έχει στόχο την παραμονή. Η φιλοσοφία μου λέει ότι μέσα από τη δουλειά, την προσπάθεια και την ομαδικότητα μπορούμε να καταφέρουμε πολλά. Δεν έχει να κάνει η μονάδα, αλλά η ομάδα. Το βόλεϊ είναι κατεξοχήν ομαδικό άθλημα και με συνεργασία μπορείς να καταφέρεις πολλά».

Η αλήθεια πάντως είναι ότι η παρουσία του Γιάννη Δανδάλη στα διοικητικά πράγματα του ΟΦΗ και το γεγονός ότι γνωρίζει και αγαπάει το άθλημα συμβάλλουν θετικά στην απόφαση κάθε αθλητή να συνεργαστεί με την ομάδα. «Εξαρχής έκανα μια κουβέντα με τον κ. Δανδάλη και κατάλαβα ότι στόχος του είναι η ομάδα να εδραιωθεί στη Volley League και να παραμείνει όσο περισσότερα χρόνια μπορεί και όχι να κάνει μια απέλπιδα προσπάθεια... Αυτό ήταν ένα ισχυρό κίνητρο για μένα... Του αξίζουν συγχαρητήρια για την προσπάθεια που έκανε και οι κόποι του δικαιώθηκαν».

Ο 30χρονος αθλητής επισημαίνει παράλληλα ότι τα μηνύματα που παίρνει από την υπόλοιπη Ελλάδα αναφορικά με την παρουσία του ΟΦΗ στη μεγάλη κατηγορία είναι ιδιαιτέρως ενθαρρυντικά. «Έχω ακούσει τα καλύτερα... Μιλάνε για έναν ΟΦΗ που θέλει να προσφέρει πολλά στον χώρο, να ακουστεί στη Volley League. Όλοι μου λένε ότι θα ήθελαν να παίξουν στην ομάδα... Νιώθω τυχερός που γύρισα και που με εμπιστεύτηκαν οι άνθρωποι του ΟΦΗ».

Ο Γιάννης αναφέρεται και στη δυναμική που δίνει στην ομάδα ο κόσμος της και τον καλεί να τη στηρίξει στη μεγάλη κατηγορία. «Είναι πολύ σημαντική η παρουσία των φιλάθλων του ΟΦΗ. Είναι ο 7ος παίκτης και προσωπικά μου δίνει μεγάλο κίνητρο όταν βρίσκονται στο γήπεδο και χειροκροτούν. Τους καλώ να έρθουν στο γήπεδο να γευτούμε όλοι μαζί χαρές με τον ΟΦΗ».

Δείτε το σχετικό βίντεο από την εκπομπή "Κρήτη Σήμερα" της Κρήτη TV:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News