Τερματοφύλακας και στόπερ οι επόμενες προτεραιότητες για τον ΟΦΗ

Ποδόσφαιρο
Τερματοφύλακας και στόπερ οι επόμενες προτεραιότητες για τον ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μέχρι την αναχώρηση στην Ολλανδία οι επόμενες προσθήκες

Μεθοδικά και αθόρυβα κινούνται οι άνθρωποι του ΟΦΗ στο μεταγραφικό “παζάρι”, με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού.

Σε λιγότερο από δέκα μέρες είναι προγραμματισμένη η αναχώρηση για την Ολλανδία, όπου θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Στόχος των διοικούντων είναι να βρίσκονται εκεί μερικά ακόμη από τα βασικά “γρανάζια” της... μηχανής, με τις άμεσες προτεραιότητες να είναι συγκεκριμένες.

Τερματοφύλακας και κεντρικοί αμυντικοί είναι οι επόμενοι στη λίστα και οι επαφές έχουν προχωρήσει αρκετά. Μετά το “διαζύγιο” με τον Γιάννη Ποτουρίδη, ο Κώστας Γιαννούλης είναι ο μοναδικός στόπερ στο ρόστερ, μαζί με τον νεαρό Περδίκη, που αναμένεται να γίνει επαγγελματίας.

Οι Κρητικοί θα κινηθούν τουλάχιστον για δύο παίκτες σε αυτή τη θέση, χωρίς να αποκλείεται και η αύξηση του συγκεκριμένου αριθμού. Αναζητούν ένα ποδοσφαιριστή με προσωπικότητα και ηγετικά προσόντα, ενώ έχουν εστιάσει κυρίως σε επιλογές από το εξωτερικό.

Σε ό,τι αφορά τον γκολκίπερ που θα πλαισιώσει τους Σωτηρίου, Δερμιτζάκη και τον νεαρό Σηφάκη, υπάρχουν υποψήφιοι με τα χαρακτηριστικά που επιθυμούν, χωρίς όμως ακόμη να έχει καταλήξει οριστικά κάποια περίπτωση.

Επιπλέον, για την επίθεση το... σαφάρι αφορά στράικερ με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τους υπάρχοντες. Η περίπτωση Γιακουμάκη πάντα παραμένει στο προσκήνιο, όμως πολλά θα εξαρτηθούν από τις αποφάσεις της ΑΕΚ. Ο ΟΦΗ θα κινηθεί για τον Ηρακλειώτη στράικερ με διαφορετικά δεδομένα από τα περυσινά. Αυτό μπορεί να συμβεί αν μείνει ελεύθερος (σε περίπτωση που δεν υπολογίζεται) από τον Καρντόσο ή εναλλακτικά με χαμηλότερη ρήτρα αγοράς το επόμενο καλοκαίρι σε περίπτωση δανεισμού.

Τέλος, το τυπικό σκέλος της ανακοίνωσης απομένει για τον Φερέιρα, που ξεκίνησε κανονικά προπονήσεις χθες με την υπόλοιπη ομάδα, ενώ για τον Χουάν Νέιρα αναμένεται εντός της εβδομάδας να οριστικοποιηθεί η παραμονή του στην ομάδα του Ηρακλείου. Ο εκπρόσωπος του Αργεντινού μεσοεπιθετικού ρυθμίζει τις τελευταίες λεπτομέρειες, ώστε το θέμα να “κλείσει” και τυπικά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News