Ζώντας τον Νίκο Τζώρτζογλου στο ποδόσφαιρο

Απόψεις
Ζώντας τον Νίκο Τζώρτζογλου στο ποδόσφαιρο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από τα μέσα της δεκαετίας του ’80 παρακολουθούμε, ζούμε και καταγράφουμε τη δράση ενός ανθρώπου στο ποδόσφαιρο του τόπου μας, που τώρα ανοίγει τα φτερά του στην κεντρική πολιτική σκηνή της χώρας, με την βουλευτική του υποψηφιότητα με τη Νέα Δημοκρατία.

 

Ο Νίκος Τζώρτζογλου, είναι μια μορφή της σύγχρονης ιστορίας της ευρύτατης κοινωνικής εικόνας του ποδοσφαίρου μας. Από τις επιτυχίες του Ασημίου, τις αναπτύξεις και την ιστορική άνοδο του Εργοτέλη στην Α΄ Εθνική, τη διαρκή στήριξή του στα θέματα του ΟΦΗ, την προεδρία του στην ΕΠΣΗ επί 17 χρόνια…

Αυτή η «αλεπού των γηπέδων» από τους καιρούς που κλωτσούσε την μπάλα με τη φανέλα του Δαιδάλου στον Μασταμπά και χόρευε με αγάπη τους κρητικούς χορούς στο συγκρότημα του «Λυκείου Ελληνίδων», πριν πιάσει στο δοξάρι και τη λύρα, σχηματίζοντας με ευκολία απίστευτες μαντινάδες...Για μας που είμαστε μάρτυρες αυτής μακρόχρονης και γεμάτης πορείας, το ενδιαφέρον γίνεται αυτόκλητο.

 

Είναι η πρώτη φορά που πρόεδρος της Ποδοσφαιρικής μας Ένωσης, αισθάνεται τη δύναμη και τολμά να βρεθεί σε μια θέση από την οποία μπορεί να προσφέρει περισσότερα, σε περισσότερους.

Είναι δίκαιο, να μην ξεχνάς στις κρίσιμες στιγμές, τις δράσεις και τα χαρακτηριστικά που τον έφεραν σε αυτό το σημείο νέας εκκίνησης.

-Υπό την προεδρία του βλέπουμε την ΕΠΣΗ να είναι πρωταγωνίστρια στην κεντρική σκηνή του ποδοσφαίρου, με αξιόπιστα πρωταθλήματα και διοργανώσεις που έχουν σκοπό την ανάπτυξη από τις μικρές ηλικίες.

-Με την επιμονή και την πειθώ του, το Ηράκλειο πήρε μεγάλες ποδοσφαιρικές διοργανώσεις, με τις εθνικές ομάδες, τελικό του κυπέλλου Ελλάδας, ευρωπαϊκά σεμινάρια της UEFA και άλλα.

-Επί θητείας του και με την προσωπική του σφραγίδα, η φωνή του ποδοσφαίρου, ακούγεται πολύ δυνατή σε όλα τα κέντρα αποφάσεων στην Ελλάδα και το εξωτερικό, μέσα από εμπεριστατωμένες παρεμβάσεις του στην ΕΠΟ, την UEFA και την FIFA.

-Πρόκειται για άνθρωπο ακατάπαυστης δράσης που αισθάνεται ευτυχισμένος κάθε φορά που επιτυγχάνει κάτι σπουδαίο που μπορεί να ευχαριστεί και να ωφελεί την κοινωνία.

Τώρα στις προεκλογικές περιοδείες του, αφουγκράζεται θέματα που απασχολούν τον κόσμο. Τα ξέρει καλά και δίνει απαντήσεις για τον πρωτογενή τομέα, για τον τουρισμό και θέματα μεσαίας τάξης. Αυτονόητα, για τα προβλήματα των πολυτέκνων, ως πολύτεκνος και ο ίδιος, τα γνωρίζει από τα βάθη τους. 

Οι εκλογές της 7ης Ιουλίου πλησιάζουν. Καθένας μας έχει την πολιτική του επιλογή στο τώρα που βιώνουμε, προσδοκώντας ένα καλύτερο αύριο. Σεβαστή η κομματική επιλογή του πολίτη. Η προσωπική αναφορά μας ωστόσο εστιάζεται στο πρόσωπο. Χρειαζόμαστε πρόσωπα που θέλουν να κάνουν καλό στον τόπο, είναι δραστήρια και το έχουν τ αποδείξει με τη μαχητικότητα και τη θέλησή τους.

Διαβάστε: Ο Νίκος Τζώρτζογλου και η "Έδρα της Αγάπης"!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News