Αθλητισμός

Δ.Γιαννακόπουλος: Να γίνουν πράξη όσα μας είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ικανοποιημένος από την συνάντηση με τον πρόεδρο της Ν.Δ. ο πρόεδρος του Ερ. Παναθηναϊκού, πέρασε στην επόμενη μέρα...

Συνάντηση με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη για το κρίσιμο ζήτημα του Βοτανικού είχε για λογαριασμό του Παναθηναϊκού ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Παρ' όλα αυτά, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού τόνισε ότι περιμένει πλέον τα λόγια να μετουσιωθούν και σε πράξεις μετά τις εκλογές, εφόσον η Νέα Δημοκρατία θα είναι η κυβέρνηση της χώρας.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο κ. Γιαννακόπουλος σε αθηναϊκό ραδιόφωνο:

«Τα περισσότερα είχαν ειπωθεί και στη συνάντηση που είχα με τον κ. Μπακογιάννη. Ο Δήμος είναι αυτός που έχει μεγαλύτερο ρόλο στο έργο αυτό. Όπως είχα πει και τότε, ήταν μια πάρα πολύ εποικοδομητική συνάντηση, υπάρχει μεγάλη επιθυμία από τον Δήμο να προχωρήσει. Έμεναν κάποια πράγματα, που έπρεπε να συζητηθούν και με τον κ. Μητσοτάκη, ως εν δυνάμει κυβέρνηση. Άκουσα αυτά που ήθελα να ακούσω από τον κ. Μητσοτάκη. Υπάρχει και από εκεί πολύ μεγάλη διάθεση να προχωρήσει το έργο.

Είναι κάτι καλό για την Αθήνα, είναι κάτι καλό για τη χώρα, είναι καλό για την ανεργία, είναι καλό για τον Παναθηναϊκό. Ελπίζουμε αυτά που ακούσαμε να γίνουν πράξη και μετά τις εκλογές».

Για το αν είναι αισιόδοξος για το έργο: «Εγώ οφείλω όπως έχω ξαναπεί, να προσπαθώ να δημιουργηθεί μια Παναθηναϊκή πολιτεία, μία κοινή στέγη. Είναι ο μόνος τρόπος ώστε ο Παναθηναϊκός να είναι αυτάρκης, αυτόφωτος και αυτοχρηματοδοτούμενος. Θέλω να πιστεύω ότι θα προχωρήσει. Επειδή όμως έχουμε καεί με το "Athens Alive" και άλλες περιπτώσεις, είμαι υπερβολικά συγκρατημένος»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια