Ανανέωσε με τον ΟΦΙ ο Μπάμπης, πήρε και τον Σέχου

Ποδόσφαιρο
Ανανέωσε με τον ΟΦΙ ο Μπάμπης, πήρε και τον Σέχου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνεχίζεται ο σχεδιασμός για την ομάδα της Ιεράπετρας

Η διαμόρφωση του ρόστερ συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς για τον ΟΦ Ιεράπετρας ενόψει της νέας χρονιάς.

Σε ότι αφορά τις εσωτερικές υποθέσεις, ο Βασίλης Μπάμπης ανανέωσε τη συνεργασία του με τους Λασιθιώτες, ενώ αποκτήθηκε με μεταγραφή ο Αιμίλιος Σέχου.

Η ανακοίνωση για τον ικανό αριστερό μπακ αναφέρει: «Ο Βασίλης Μπάμπης θα είναι παίκτης του ΟΦΙ και στην Football League  αφού μετά από επικοινωνία με τον πρόεδρο της ομάδας τον κ. Χηνόπουλο, επήλθε συμφωνία. Ο Βασίλης  αποδείχθηκε πέρυσι για τον ΟΦΙ μια πολύ αξιόπιστη λύση  στα μετόπισθεν. Και βέβαια μην ξεχνάμε ότι έχει την στόφα του νικητή αφού τις δύο τελευταίες σεζόν  έχει πανηγυρίσει δύο ανόδους στην Football League (με ΗΡΟΔΟΤΟ και ΟΦΙ). Καλή σεζόν Βασίλη, με υγεία».

Ενώ για την απόκτηση του Σέχου επισημαίνεται: «Η μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας μας συνεχίζεται σε εντατικούς ρυθμούς. Μετά τις προσθήκες των, Κατσικοκέρη-Χρυσοφάκη, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την απόκτηση του Αιμίλιου Σέχου, ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε στην Επισκοπή.

Πρόκειται για εξαιρετική περίπτωση ταλαντούχου ποδοσφαιριστή που ολοκληρώθηκε χθες το βράδυ, με τις τελικές συζητήσεις να καταλήγουν σε συμφωνία.

Ο Αιμίλιος Σέχου είναι 21 ετών γεννημένος 10/6/1998 στην Πάτρα, με ύψος 1.92 και αγωνίζεται στις θέσεις του δεξιού-αριστερού στόπερ και αυτής του αμυντικού χαφ. Έχει υπάρξει διεθνείς με την Εθνική Αλβανίας Κ19».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News