Σε νέα αφετηρία βρίσκεται ο Αλμυρός

Αθλητισμός
Σε νέα αφετηρία βρίσκεται ο Αλμυρός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέος πρόεδρος ο Μανώλης Βίστης, συνεχίζει ως προπονητής ο Δημήτρης Βολονάκης...

Μια ομάδα που πάντα έχει τη δική της δυναμική στο ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο, μπαίνει πλέον σε μια νέα αφετηρία με νέο πρόεδρο και με νέα πρόσωπα με εμπειρία στη διοίκηση ενώ αγωνιστικά θα ακολουθηθεί η περσινή επιτυχημένη συνταγή με Δημήτρη Βολονάκη στον πάγκο. 

Οι διοικητικές εξελίξεις έτρεξαν τις τελευταίες ημέρες και νέος πρόεδρος στην ομάδα είναι ο Μανώλης Βίστης, γνωστός επιχειρηματίας της περιοχής του Γαζίου και επί χρόνια παράγοντας στο σωματείο. Επίσης αξιοσημείωτη είναι η παρουσία του πρώην προέδρου του Ερμή Ζωνιανών, Γιάννη Κάββαλου, ο οποίος ανέλαβε τεχνικός διευθυντής ενώ αντιπρόεδρος είναι ο Μανόλης Κεφαλογιάννης, που επί χρόνια πρόσφερε κατά το παρελθόν στον Αλμυρό, κυρίως από το πόστο του γενικού αρχηγού. Στο Δ.Σ. βρίσκεται και ο επιχειρηματίας Γιάννης Μαυράκης, που στο πρόσφατο παρελθόν είχε ασχοληθεί παραγοντικά με το Αθλόπολις αλλά και ο Κώστας Γιαπιτζόγλου, που ασχολήθηκε πέρυσι με την ΠΑΕ Ηρόδοτος. Επίσης, στο Δ.Σ. συμμετέχει και ο επιχειρηματίας Γιώργος Πάγκαλος, γιος του παλιού προέδρου του Αλμυρού, Νίκου Πάγκαλου. Στο Δ.Σ. δεν βρίσκονται οι δύο παράγοντες που κινούσαν τα νήματα στον Αλμυρό τα τελευταία χρόνια, ο Νίκος Πατραμάνης και ο Γιώργος Κατσαμάνης ενώ τελικά δεν μπήκε στη διοίκηση ο Φανούρης Βατσινάς, παρότι το όνομά του είχε συζητηθεί έντονα το τελευταίο διάστημα ακόμα και για την προεδρία του σωματείου. Αναλυτικά το Δ.Σ. του Αλμυρού είναι το εξής:

Πρόεδρος: Μανόλης Βίστης

Αντιπρόεδρος: Μανόλης Κεφαλογιάννης

Γενικός Αρχηγός: Γεώργιος Γκαβόπουλος

Γενικός Γραμματέας: Γιάννης Μαυράκης

Ταμίας: Γιώργος Πάγκαλος

Τεχνικός Διευθυντής: Γιάννης Κάββαλος

Υπεύθυνος Ακαδημίας: Πολύδωρας Σταματάκης

Μέλη: Γεώργιος Χασουράκης, Γιάννης Ζερβός, Στέλιος Πλαϊτης, Νικόλαος Μεντουδάκης, Κωνσταντίνος Γιαπιτζόγλου, Γεώργιος Δεσίπρης, Γεώργιος Κουναλάκης, Λευτέρης Κεφαλογιάννης.

Συμφωνία με «Βόλο»

Το πρώτο πράγμα που έκανε η νέα διοίκηση ήταν να ανανεώσει τη συνεργασία με τον Δημήτρη Βολονάκη, καθώς υπάρχει ικανοποίηση για την περσινή διεκδίκηση του πρωταθλήματος και το γεγονός ότι ο Αλμυρός έφτασε μια ανάσα από τον τίτλο στην Α1 ΕΠΣΗ. Σύντομα θα ξεκινήσει και το «χτίσιμο» της ομάδας ενώ μέχρι στιγμής έχει γίνει γνωστό ότι έχουν αποχωρήσει οι Κανδυλάκης (για Ηρόδοτο) και Μπέρκης (προπονητής στο Μεταξοχώρι).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News