Μην… πυροβολείτε το πόλο του ΟΦΗ

Απόψεις
Μην… πυροβολείτε το πόλο του ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν ήταν αποτυχημένη η φετινή χρονιά. Άλλο ήταν το ζητούμενο και η προσπάθεια αποδίδει…

Μία στενάχωρη κατάσταση, είναι η αλήθεια ότι προκάλεσε η απόφαση του ΟΦΗ να μην κατέβει στα play out της Α2 πόλο, διεκδικώντας μέχρι τέλους την παραμονή του στην κατηγορία, επιλέγοντας να αποσυρθεί και κατά συνέπεια να οδηγηθεί … χωρίς μάχη στον υποβιβασμό!

Η πολύχρονη και αξιοπρεπής παρουσία του στην κατηγορία τον καθιστούσε επί σειρά ετών μία υπολογίσιμη ομάδα που ενέπνεε και εμπνέει τον σεβασμό των αντιπάλων του.

Μετά το σύντομο πέρασμα από την Α1 κατηγορία (για την οποία δεν ήταν έτοιμος) και την επιστροφή στα γνώριμα λημέρια της Α2, οι άνθρωποι του έθεσαν εξ΄αρχής το στόχο. Προτεραιότητα ήταν η αξιοποίηση των Ακαδημιών και η δημιουργία υλικού ικανού να στηριχθεί η ομάδα στο μέλλον.

Η χρονιά, στην κατάληξη της, δεν ήταν όπως θα την ήθελαν οι περισσότεροι, από πλευράς βαθμολογικής συγκομιδής, όμως το εγχείρημα με βάση τον αρχικό στόχο είναι επιτυχημένο.

Να υπενθυμίσω ότι τρεις πολίστες του ΟΦΗ έχουν δεχθεί φέτος κλήση για συμμετοχή στις Εθνικές ομάδες και αυτό κάτι λέει για τη δουλειά που κάνει ο έμπειρος Μάκης Βολτυράκης. Στην 20άδα της Εθνικής Παίδων βρίσκονται οι Φάνης Ορφανουδάκης και Κώστας Ζουράρης για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, που θα γίνει 21-29 Ιουλίου στην Βουλγαρία. Στην Εθνική Νέων Ανδρών μετέχει και ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ Βασίλης Καβουσανός…

Αν η ομάδα επαναλάβανε ότι και τα προηγούμενα χρόνια, δηλαδή την ανανέωση της παραμονής της στην Α2 χωρίς πίσω από αυτό να υπήρχε δουλειά σε βάθος (βλέπε υποδομές, αξιοποίηση ταλέντων, δημιουργία νέων βάσεων) , όλα θα ήταν καλά;

Δεν συμφωνώ… Στον ΟΦΗ υπάρχουν άνθρωποι με μεγάλη γνώση και εμπειρία στην υδατοσφαίριση, τους οποίους οφείλουν να σέβονται όποιοι, ελαφρά τη καρδία, βγάζουν αβίαστα συμπεράσματα, κρίνουν και ενδεχομένως κατακρίνουν!

Ο Μιχάλης Σπαγουλάκης -τον οποίο εκτιμώ βαθύτατα- γνωρίζει το χώρο όσο λίγοι άνθρωποι στην Ελλάδα και έχει δώσει και την ψυχή του για τον ΟΦΗ ενώ ο Μάκης Βολτυράκης αποτελεί πολυτέλεια για το σωματείο του Ηρακλείου με όσα κουβαλάει στο βιογραφικό του!

Οφείλουμε λοιπόν να δείξουμε εμπιστοσύνη και σεβασμό στους ανθρώπους αυτούς και να αφήσουμε τον χρόνο να δείξει ποιο θα είναι το αποτέλεσμα από την πικρή απόφαση του υποβιβασμού!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News